.Den Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Hral uz nekdo tuto novou PSN hru? Vypada docela zajimave, ale chtel bych nejake ohlasy od vas. ;) Hlavne co se tyce vydrze (aby to nebylo za chvili nechutne jednotvarne) a multiplayeru na jedne konzoli. IGN recenze: http://ps3.ign.com/articles/967/967264p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HollyWood Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Pro mě zatím nejzábavnější hra co je na PSN. Asi tak no :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Uz jsem se rozhodl, ze ji koupim. :) Ted se jen dockat pouzitelneho netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Uz jsem se rozhodl, ze ji koupim. :) Ted se jen dockat pouzitelneho netu... zdravim, koupil bych ji s tebou, respektive ti poslu penize, kdyz mi ji dovolis stahnout,slo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Jeste tak 2-4 tydny se nepripojim k PSN, takze alespon zatim bohuzel ne. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chozze Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 taky bych do toho sel rovnym dilem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Zda se mi to, nebo je nemozne dostat stribrnou medaili, natoz zlatou? :) To je naprosto silene, neni videt nic, nez ohen po cele mape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seva98 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 V prvnich par mapach a hlavne pri par challengich jde lehce ziskat stribrna a zlata medaile chce to jen trening ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Pochlubte se nekdo statistikami. :) Ja si prijdu jako strasna lama (no taky jsem), nemam ani jedinou Dev Medal a bodovy rekord zatim jenom 8.9M bodu (Army Base... Za 9M je zlata). x_x Jen by me zajimalo, co delam spatne. Mate nejakou strategii na rychle a snadne body? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 http://www.youtube.com/user/doublesixgames#play/ - Takové menší návody a pomůcky 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.