MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 :wohow:Takze postup stahnete si PowerIso treba na stahuj.cz nainstalujete otevrete program ted date nahore otevrit je to druhe zleva v horni liste najede si hru kterou mate stazenou (ISO) atd.. melo by se vam otevrit nekolik slozek pak v horni liste date palit rychlost 4x nemusiite davat verife take ho nedavam a jdou mi svechny hry kdyby nekdo potreboval poradit moje ICQ 367363671 :psp: preju vam aby vam to slo upozornuji ze je urcite vice zpusobu ale mne se tenhle zamlouva nejvice:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 spatna sekce.... ma to bejt v ps2 tutorialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Toto na tutorial moc nemá, pokud by autor udělal screeny tak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 dej jsem screeny bude tady nějaká lamka která to nepochopí a bude tady zbytečně spamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 koukam samej chytrak mozno kdyby jste to sledovali jsou tu taci co nevedi kam maj chodit a ptaji se jak palit hry tak se jim to snazim pomoc nikdo se vas neprosi o to aby jste to hodnotily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Myslim ze bys to mel udelat trochu poradne , jako lama si troufam rict ze bych to nepochopil :D Vylepsi to , nebo se to tu lockne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 mm mne je to jedno nevim co nechapes na tom ze otevres program nohore das otevrit soubor ten otevres a das jen vypalit hru a cekas na dokonceni krom toho ten program je v češtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Ja to chapu velice dobre , neboj her na ps2 uz sem vypalil dost :D Ale tutorial ma slouzit nechapavcum a takhle jim moc neporadis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 On i já to chápem, to by si měl spíše vysvětlovat lidem co sem přídou si to přečíst. A screenama by se hned vylepšílo..... //edit : Romeno rychlejší:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 (upraveno) no to jo ale ja nemam screeny kde vzit a krom toho jsem napsal icq pro lepsi komunikac a pomoc Upraveno Leden 27, 2014 uživatelem MMattLupen21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 no to jo ale ja nemam sreemy kde vzit a krom toho jsem napsal icq pro lepsi komunikac a pomoc Za 1. To jsou Screeny a né Sreemy:) 2. zde =winsnap&g[oz]=3.0.6"]WinSnap máš program na sreeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 to je sice hezky ale nemam zadnou hru na PS2 stahlou a krom toho jdu pryc koukam snaha se jenom kritizuje jdu do sekce Xbox 360 a nebudu radsi nekomu radit abych jeste nedostal vyhazov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Doufám, že tohle neni vše?:) Musíš vyscreenovat více obrázku, aby touživatelé pochopili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 az na to budu mit cas tak urcite jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tak screeny zatim davat nebudu je tam moje ICQ uz par lidi se prihlasilo a rad sem jim pomohl zatim nebyl zadnej problem vse sme vyresili a byli spokojeni Screeny bych musel kazdou chvili menit jelikoz je novejsi a novejsi POWERISO a je mozny ze bude v necem jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.