rajtas Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2009 Čau, Odchází mi mobil a tak si pomálu vybírám nový. Na 99% jsem rozhodnutý pro iP ale mám takovou skromnou otázku. Jak to je s iTunes a linuxem? teď nějakou dobu jedu na Debianu a bojím se že kvůli iT budu muset instalovat virtuálku jelikož to wine nebude zvládat. Koukal sem na googlu ale byla tam spousta rozporuplných příspěvků a tak by mě zajímalo jak to tedy je. Doufám že tu je někdo kdo jede na linuxu a odpoví mi. Díky rajtas Citovat
Anonymous_ Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2009 iTunes rozjedes evidentne pod wine a dokonce i sync by v nem mel jet. http://www.downloadsquad.com/2008/03/04/itunes-syncing-now-works-in-linux-with-wine/ jinak je tu moznost jen na jailbreaknutem iP pres ssh. Citovat
rajtas Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 30, 2009 Díky za odpověď :) Náhodou asi nemáš zkušenosti s iTunes + linux co? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.