rajtas Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Čau, Odchází mi mobil a tak si pomálu vybírám nový. Na 99% jsem rozhodnutý pro iP ale mám takovou skromnou otázku. Jak to je s iTunes a linuxem? teď nějakou dobu jedu na Debianu a bojím se že kvůli iT budu muset instalovat virtuálku jelikož to wine nebude zvládat. Koukal sem na googlu ale byla tam spousta rozporuplných příspěvků a tak by mě zajímalo jak to tedy je. Doufám že tu je někdo kdo jede na linuxu a odpoví mi. Díky rajtas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 iTunes rozjedes evidentne pod wine a dokonce i sync by v nem mel jet. http://www.downloadsquad.com/2008/03/04/itunes-syncing-now-works-in-linux-with-wine/ jinak je tu moznost jen na jailbreaknutem iP pres ssh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Díky za odpověď :) Náhodou asi nemáš zkušenosti s iTunes + linux co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.