STALKER1468621938 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2009 zdarec , mám problém , mám origo GTA 4 a sem reglej na windows live pohoda achievemnty dou Gamerscore mám ale když chci hrát MP , tka najedu do toho mobilu-multiplayer-ranked (nebo player)match a tady mi to napíše : You must be sign in on Windows Live přitom sem online pls help štve mě to :( Citovat
marekgengel111 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2009 zdarec , mám problém , mám origo GTA 4 a sem reglej na windows live pohoda achievemnty dou Gamerscore mám ale když chci hrát MP , tka najedu do toho mobilu-multiplayer-ranked (nebo player)match a tady mi to napíše : You must be sign in on Windows Live přitom sem online pls help štve mě to :( Taky mám úplně ten stejný problém tak někdo napište v čem je problém?:cry: Citovat
STALKER1468621938 Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 30, 2009 ok vyřešeno prosím o LOCK jinak dúvod : z gta.cz sem měl stažený SAVY do hry tak smazat všechny stažený soubory a potom to jede jako po másle :) Citovat
jakubgaluszka Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 je potřeba mít originální soubory čili žádný savy,mody,skiny,textury... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.