STALKER1468621938 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 zdarec , mám problém , mám origo GTA 4 a sem reglej na windows live pohoda achievemnty dou Gamerscore mám ale když chci hrát MP , tka najedu do toho mobilu-multiplayer-ranked (nebo player)match a tady mi to napíše : You must be sign in on Windows Live přitom sem online pls help štve mě to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 zdarec , mám problém , mám origo GTA 4 a sem reglej na windows live pohoda achievemnty dou Gamerscore mám ale když chci hrát MP , tka najedu do toho mobilu-multiplayer-ranked (nebo player)match a tady mi to napíše : You must be sign in on Windows Live přitom sem online pls help štve mě to :( Taky mám úplně ten stejný problém tak někdo napište v čem je problém?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 ok vyřešeno prosím o LOCK jinak dúvod : z gta.cz sem měl stažený SAVY do hry tak smazat všechny stažený soubory a potom to jede jako po másle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 je potřeba mít originální soubory čili žádný savy,mody,skiny,textury... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.