kdyr Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2009 zdar neni něco jako offline gps bez gps modulu jen by tam byla mapa a ta se prohlížela přibližovala oddalovala něco jako na pc google eart nebo něco tak
0 marekgengel111 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2009 NE pokud vím tak něco takovýho jak na PC google Earth nic na psp neni
0 manek100 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2009 stahni mapy pro gps modul, budou ti fungovat i bez modulu, ale jenom na prohlizeni
0 Em3R Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2009 logicky si představ kolik by měl takový Google Earth v PSP ? asi 15gb! google earth mapy v sobě nemá ale stahuje do temp. složky
0 AlexXx Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2009 NE pokud vím tak něco takovýho jak na PC google Earth nic na psp neni To by ses divil, já to mám.:)Aha, ale je to online myslím.
0 drakeremorei Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2009 a muzes hodit odkaz Se podívej do sekce Tutoriály na program MapThis!, tam najdeš návod jak dát program do psp a jak ze seznamu nebo googlu stahovat mapy a předělávat je pro MapThis!, v PSP pak můžeš ty mapy přibližovat, naklánět jak chceš. Mě celý okres na přibližení až 128x vyšel myslím na nějakých 80mb, takže celá planeta se ti tam asi nevejde :)
Otázka
kdyr
zdar neni něco jako offline gps bez gps modulu jen by tam byla mapa a ta se prohlížela přibližovala oddalovala něco jako na pc google eart nebo něco tak
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts