neo.a Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 jaká je podle vás tato hra .chtěl bych si ji koupit z psn je tam asi za 135kč ale ještě nějaký poplatky budou. tak nechci koupit nakou blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 jaká je podle vás tato hra .chtěl bych si ji koupit z psn je tam asi za 135kč ale ještě nějaký poplatky budou. tak nechci koupit nakou blbost Na PS one projetý snad milionkrát, opravdu šupa gameska. Doporučuji:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 To bych moc neřešil 135,- není zase tolik moc a tato hra je prostě něco legendárního. Určitě nebudeš litovat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Stara dobra klasika :) skvela na odreagovani, rozhodne zabava na hodne dlouho....doporucuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Dyť tato hra udělala ps1 slavnou.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 dik moc supa hra!!! když je to za 135Kč tak hned jsem bral. jeste tam sou i nějaký díly.pařim crashe hlavně na GBA:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 a to se hraje na čem ? PSP nebo PS3 ? Pokud na PS3 - jak vypadá grafika ? Díky za info ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Muzes to hrat jak na PSP tak i PS3 . Hry na ps1 samozrejme vypadaji hure nez dnesni hry v HD rozliseni . Ale zas tak strasny to neni , tady jde hlavne o hratelnost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 a když si seženeš 5 lidí tak to budeš mít levnější a výjde tě to na 27 Kč já byych do toho šel s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 všem doporučuju je to super a ta grafika jde na to že to je z psx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ja jsem to hral jako malej dene :-) takze pokdu by do toho nekdo sel tak bych prispel bud na pulku nebo podle poctu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 no já bych šel taky 30 Kč mě nezaije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Hodne dobra gamesa,na PS 1 jsem ji dohral snad 10x.A myslim ze ty roky ji nic neubrali na hratelnosti a zabave.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 nenašel by se někdo kdo by se mnou koupil crashe bandicoot jednicku? na psn aby nas byo tak pet třeba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 proč kupovat když můžete sosat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hansonator Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 je to skvělá hra..snad jedna z nejlepších her na PSX...zkus si sehnat aj 1 a 2díl klidně aj crash team racing to bylo taky dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.