Mullmuzler Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 můžete mě poradit jak vypálit film v avi na DVD aby jelo v běžném DVD přehrávači, taky program ve kterém to vypálit ? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 ja to vypaluju normalně v neru- a das si vytvorit datove DVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 přesně tak,v neru a vypálit data,ale některé,hlavně ty starší dvd přehrávače avi nepodporujou...no ale to asi není tvůj problém když se na to ptáš......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 jde to převést pomocí nějakého free programu do formátu pro starší DVD ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Jasne treba pomoci ConvertXtoDvd prevede jaky koliv soubor do DVD formatu.Tento program po prevodu nabizi i rovnou vypalit takze nepotrebujes zadny dalsi program :) Doba prevodu cca 1h + vypaleni -ovsem to zalezi na vykonu PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 avi ti záleží na tom jestli ti to to dvd přehraje .... a pokud to zas převedeš, tak převedeš avi v podstatě do dvd takže to zas bude klasika dvd v nižší kvalitě :) tudíž si buď stáhni rovnou dvd a nebo možnost 2 kup si nové dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fan1s Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 JJ mel jsem stejny poblem stimhletim formatem.. ale v dnesni dobe stojej prehravace takovyhle aby prehravali format avi a tak okolo 300kc kdyz se sezenou dobre.Kouúpil jsem si takovej je mobilni snad prenosnej,jde propojit cinchema a skartem normalnim a vse je OK!..Znacka je Hyundai takze nadhera..Lepsi nez konvertovat naky videa ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mullmuzler
můžete mě poradit jak vypálit film v avi na DVD aby jelo v běžném DVD přehrávači, taky program ve kterém to vypálit ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts