xUltimate Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Zdravím, něco bych od vás potřeboval. Založil jsem si blog o hře Worms a samozřejmě bych chtěl mít i tapetu na blogu, wallpaper. Nejsem moc šikovnej grafik a tak bych potřeboval, jestli by mi jí někdo nezhotovil. Podmínky mám jen tři: - musí být ve velikosti 1024 x 768 nebo 1280 x 1024 ( pixelů ) - musí obsahovat obrázky ze hry Worms ( nejlépe konkrétně z dílu Mayhem, hlavně ne 2D ) - někam do wallpaperu zabudujte adresu blogu ( worms-team.blog.cz ) ať tam moc nekřičí, nejlépe ať pěkně zapadá do obrázku...třeba wormsík střílí do nápisu ''BLOG'' a ten je celý rostřílený a tak Sem moc zvědavý, co vytvoříte. Docela to spěchá, potřebuji to nejdéle do týdne. Děkuji moc všem! K.R.E.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 http://img1.imgup.eu/worms-team.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 http://img1.imgup.eu/worms-team.jpg fatk pekna prace jak moc je tvoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 fatk pekna prace jak moc je tvoje? proste sem stahl wall prenesl z tama postavicky udelal svoje pozadi a mam kotel fontu tak sem tim napsal adresu tudiz cele moje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 to SIKI: Pěkný, ale představoval sem si teda něco lepšího. btw: http://worms.scorpions.cz/mayhem/data/wallpapery/worms4_2_1024x768.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Zítra něco zkusím,teď nemám moc času,nemažte mi ten příspěvek,vložím to tu :-) PS:Mám zlomenou ruku tak nic úžasného to nebude xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Zítra něco zkusím,teď nemám moc času,nemažte mi ten příspěvek,vložím to tu :-)PS:Mám zlomenou ruku tak nic úžasného to nebude xD Nevadí, do zítřka ještě počkám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 to SIKI:Pěkný, ale představoval sem si teda něco lepšího. btw: http://worms.scorpions.cz/mayhem/data/wallpapery/worms4_2_1024x768.jpg ok napsal si mi zkusil sem ;) kazdemu se libi neco jinyho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 ok napsal si mi zkusil sem ;) kazdemu se libi neco jinyho ;) Jasný, nic neříkam, jen to, že si to vpodstatě okopíroval...jen si změnil barvu pozadí a dopsal tu adresu...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 teda fakt netusim jakou si predstavujes od par lidi co tady delaji sem tam grafiku vlastni tvorbu? Siki predvedl asi to nejlepsi co tady muzes cekat..a navic zadara :):roll::arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 K.R.E.K: No tak jasný že to okopíroval, sis jako myslel že to bude na tabletu kreslit? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Ne nemyslel, ale zase tolik okopčit? Jen změnit barvu pozadí? Mohl tam přidat nějakého toho wormíka, nebo když už to chtěl udělat takhle, mohl udělat třeba proužkované pozadí. Ale nevrtam do něj, sem rád, že alespoň někdo něco zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Méně je někdy více a to co si napsal že by tam mohl dát to platí dvojnásob 8) měl sem v plánu něco vytvořit ...ale pokud todle je pro tebe až tak ''obrovský kopírování'' tak na to prdím ptže bych udělal to samý co on...(vytvořil pozadí,přidal adresu blogu a frknul tam wormsíky8)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Méně je někdy více a to co si napsal že by tam mohl dát to platí dvojnásob 8) měl sem v plánu něco vytvořit ...ale pokud todle je pro tebe až tak ''obrovský kopírování'' tak na to prdím ptže bych udělal to samý co on...(vytvořil pozadí,přidal adresu blogu a frknul tam wormsíky8)) Přesně."Méně je někdy více".Důležitá věta.Toho se teď dost držím a všichni to chválí.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.