Belomin Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 cuz tak mam dalsiho ajfouna a kdyz prez cydii dam stahovat installouse, tak mi to napise size mischatch a nestahne se to....kdyz otevru app store-zacne mi ho to otvirat a po chvilce mi to prepne z appstoru na iTunes...tzn ze app store neotevru dystak se na to nekdo podivejte...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Děláš to přes wi-fi? A jekou máš, 3g nebo 2g? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 jo jo wi-fi....a mam 3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 ostatne veci z Cydie ti idu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.