Crash5936 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Zdravim, mam Swap Magic 3.6, ale bohuzel se mi nepodarilo spustit moje stare zalohy PSX. Je to pomoci CD verze swap magicu mozne? Doufam ze ano... pokud ne, jak kopie PSX her na PS2 spustim? A k cemu je tedy CD Swap Magic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 CD swapmagic je k spustaniu PS2 CD hier nie na PSX zálohy ak chces hrat PSX zálohy tak jedine chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Na ps1 hry bud bootovaci cd "breaker pro" a nebo znamy trik s originalkou :) Musis mit zaslepene spinace zaslepkami . Vlozis nejakou origo ps1 hru a pri nabihani loga playstation rychle za chodu prohodis s vypalenou . Ale nedoporucuju to delat , nicis tim mechaniku :D Jediny osvedceny zpusob je modcip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Ou, safra... no 2 PS1 originalky bych tu mel, ale nicit mechaniku se mi nechce :-) Mimochodem, jake PS2 CD disky existuji? :-) A takove to bootovadlo pres Memory Card by memu trapeni neulehcilo? :-) Free MC Boot myslim... jinak teda dost na tom, ze uz i tak mam docela to stredovy lozisko takovy chatrny (uz z vyroby :-( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 na cd jsou hry jako Unreal Tournament, Half Life, Ico, Blade 2 btw: kdyz si tu hru poradne orezes tak v podstate kazda PS2 hra muze byt na CD :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.