espézetka Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2009 ale šla určitě APRÍÍL :-D :-D Citovat
0 Cassi Odesláno Duben 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 1, 2009 Zdravím :) koupil jsem na aukru hu Guitar hero World Tour a ted shanim jeste kytaru ale chci sse zeptat zda-li mi pujde kytara z PS2 na PS3ce kdyztak mam 40Gb verzi :)) protoze samostatnou kytaru pro PS3 jsem nikde nenasel :-/ , pokud by jste meli nekdo odkaz na samostatnou kytaru pro PS3 tak pls hodte ho sem. P.S. Jestli už tady takovéto téma bylo tak se omlouvám ale nic mi to nenašlo :) P.P.S. A nebo kytara pro Xbox 360 jestli by nesla na PS3 :) což ale asi težko :) jinak, na seznamu jsem našel hodně kytar pro GH 2 pro PS2 tak se ptám třeba i s drátem i kdybych musel koupit tu redukci z PS2 na ps3 :-/ ale hlavně aby mi ta kytara jela na PS3 hře guitar her world tour :-/ Citovat
0 kane1998 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2009 Kup si kytaru z GH 3 a mělo byti to jít Citovat
Otázka
espézetka
ale šla určitě
APRÍÍL :-D :-D
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.