razziel Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 cus chci se zeptat uvazuju o koupi iphone 2g a chci se zeptat jak je na tom s poruchovosti protoze mam vyhlidlej jeden je tak za 6 ku alen je bez zaruky dekuju dam thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 můj iPhone je zatím totálně bez poruchy, mám ho od října Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Mnel jsem,predtim,nez jsem ho prodal,ale poruchovnost byla 0,ale záleží to na tom,jak se k tim věcem chováš.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Myslim ze skoro nulova...Mel jsem 2G a mam 3G obe v pohodicce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 cau mam taky ipod 1G zaruku taky nema...a da se znicit stejne jako PSP:Dkdyz ti spadne na zem:Dsoftwarove je to dobry ze se da vzdycky dat restore nebo neco podobnyho:)..takze je skoro nerozbitnej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 no, rekl bych, ze to vydrzi vic nez PSP, ale nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 no tak ja zrovna mam rovnou 2 poruchy na iPhonu, ale myslim, ze je to jenom nahoda. iPhone ma poruchavost fakt malou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 u iPhonu je poruchovost mala, hodne zalezi jak s tim zachazis, pokud si budes davat pozor, melo by to byt v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.