Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zvládl by někdo opravit moje sluchátka?

Recommended Posts

Čau mám sluchátka Sony MDR-EX71...

Kupoval jsem je asi pred 2-ma lety a v ty dobe byli pomerne drahy...Stali me kolme 1500kc...

Jedna se o ten novejsi druh pecek se silikonovymi navleky ktere tesni okolni zvuk...

Asi po pul roce pouzivani me prestalo hrat jedno sluchatko...Zaruku jsem ztratil tak jsem je odlozil do supliku...

Dneska jsem je objevil (stale nefunkcni :) ) tak jsem se chtel zeptat jestli by tu nekdo z fora umel to jedno sluchatko nejak dat do hromady :)

Sluchatka bych poslal na operaci s tim ze bud se vam je povede opravit nebo je dodelate jeste vic (coz uz me bude samozrejme jedno) :D ...

V pripade uspesne opravy se muzeme domluvit na nejake financni odmene ;)

http://www.ikup.cz/item.php?id=472027

V odkazu posilam nejake informace o sluchatkach a taky je tam obrazek jak vypadaji...

Tak pokud by byl nekdo tak zdatnya chtel by me pomoct (jestli to teda vubec pujde) tak at napise sem nebo PM nebo na ICQ 214-601-014...

Pokud je to neresitelny problem rovnou to LOCKnete ;)

Diky moc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene...Ja ani nevim jak je rozdelat, co jak pripajet, proto to chci nechat na ''odbornikovy'' z console-forum :D

Nechtel by jsi to pro me udelat Lachtanku :idea: ?

V obalce poslu stovku za praci + nejaky credits (pokud se o ne nejak zajimas :) ) + nejakou kacku za zpatecni odeslani :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu