Ton@l Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Uvazuji o koupi PSP v japonske verzi a chci se zeptat jestli v tom neni nejaky zakopany pes... Prodejce pise ze lze vse prepnout do anglictiny coz by mi vyhovovalo.... diiik za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Někde sem tady četl že má prohozený tlačítka.Myslím že X s O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 tady se to rozebíralo http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=8410&start=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LURT2 Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 jo ma prehozeny tlacitka.... ale to se da uz zmenit ... kamos ho mel taky japonska.... akorat ty prehozeny tlacitka..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spiderrr Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Mám japonskou PSP, aspoň tušim. Když je označení 1000 tak je to japonská. Na ty tlačítka jsem si tak zvyk, že potvrzovat X je pro mě nezvyk :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Dá se to změnit v recovery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shifty7 Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Ja mom taky z Japonska a doporucuju ihned zmenit potvrzovaci tlacitko protoze pozdeji se to dost plete.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Mám JAP verzi PSP, naprostá spokojenost, bez problémů. Potvrzování O mi vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RADU Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Je nějaký problém s JAP verzí(prodejher.cz FW 1.5) kromě japonského návodu a přehozených plačítek.Menu je v angličtině?Záruční list orig. Sony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GRiM Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Vsechno se da dat tak, ze to vubec neni poznat. Mimochodem, nevim jak je to dnes, ale ve starsich JAP PSP byvaly displaye znacky Sharp(narozdil od EU/US Samsung) ktere jsou udajne jasnejsi, ale vic hladove. Pokud by to nekdo touzil zjistit, sundejte si faceplate a na displayi je to napsano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 jo tak rozebirat ti to nikdo nebude :D a navic si myslim ze to je jedno jaky tam je display ... tusim ze zmenit to jde v recovery ... je tam fake region a to si jednoduse prepnes (tusim ze to tak je) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ton@l
Uvazuji o koupi PSP v japonske verzi a chci se zeptat jestli v tom neni nejaky zakopany pes... Prodejce pise ze lze vse prepnout do anglictiny coz by mi vyhovovalo.... diiik za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts