Ton@l Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2007 Uvazuji o koupi PSP v japonske verzi a chci se zeptat jestli v tom neni nejaky zakopany pes... Prodejce pise ze lze vse prepnout do anglictiny coz by mi vyhovovalo.... diiik za odpovedi
0 Petersss Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2007 Někde sem tady četl že má prohozený tlačítka.Myslím že X s O.
0 Petersss Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2007 tady se to rozebíralo http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=8410&start=0
0 LURT2 Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2007 jo ma prehozeny tlacitka.... ale to se da uz zmenit ... kamos ho mel taky japonska.... akorat ty prehozeny tlacitka..:)
0 Spiderrr Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2007 Mám japonskou PSP, aspoň tušim. Když je označení 1000 tak je to japonská. Na ty tlačítka jsem si tak zvyk, že potvrzovat X je pro mě nezvyk :)
0 Kenny Suprianni Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2007 Dá se to změnit v recovery...
0 shifty7 Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2007 Ja mom taky z Japonska a doporucuju ihned zmenit potvrzovaci tlacitko protoze pozdeji se to dost plete.. :D
0 nandu Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2007 Mám JAP verzi PSP, naprostá spokojenost, bez problémů. Potvrzování O mi vyhovuje.
0 RADU Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 Je nějaký problém s JAP verzí(prodejher.cz FW 1.5) kromě japonského návodu a přehozených plačítek.Menu je v angličtině?Záruční list orig. Sony.
0 GRiM Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 Vsechno se da dat tak, ze to vubec neni poznat. Mimochodem, nevim jak je to dnes, ale ve starsich JAP PSP byvaly displaye znacky Sharp(narozdil od EU/US Samsung) ktere jsou udajne jasnejsi, ale vic hladove. Pokud by to nekdo touzil zjistit, sundejte si faceplate a na displayi je to napsano.
0 bobo Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2007 jo tak rozebirat ti to nikdo nebude :D a navic si myslim ze to je jedno jaky tam je display ... tusim ze zmenit to jde v recovery ... je tam fake region a to si jednoduse prepnes (tusim ze to tak je)
Otázka
Ton@l
Uvazuji o koupi PSP v japonske verzi a chci se zeptat jestli v tom neni nejaky zakopany pes... Prodejce pise ze lze vse prepnout do anglictiny coz by mi vyhovovalo.... diiik za odpovedi
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts