Dejv Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Ahoj všichni , včera jsem si dával do mého iPhonu 3G nějaký ipa gamesky a některé z nich co jsem chtěl vyzkoušet mi nešly dát do iphonu a psalo to toto: Jednalo se o tyto hry: Snoodio, Sky Force Reloaded, Golden Path of Plumeboom , SlideHer Tera Patrick Sky Force Reloaded - na to jsem se celkem těšil FW mám 2.2 JB (CZ SK FW 2.2 v.3 by whisky96) V iPhonu mám už hafec aplikací a her ale tyto nové mi do iPhonu vubec nešly dát. nevím zda vyžadují novější FW 2.2.1 , zda je v tom takový rozdíl .. Nebo zda by mohl být problém někde jinde. Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Sky Force Reloaded je zrovna jedna z her, ktera pozaduje nejnovejsi fw 2.2.1. Takze myslim, ze chyba bude urcite v tom...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Stiahni z cydie FWchanger,do kolonky Firmware napiš 2.2.1 a Set Custom Firmware.Reštartovať iPhone a zosynchronizuj s iTunes.. Malo by ti to pomôcť.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Duben 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 OK díky za rady, myslel jsem si že je to tim FW jen jsem nestušil že mezi 2.2 a 2.2.1 jsou tak velké změny že kvůli tomu nejdou nahrat nejnovější hry. Ohledně toho prográmku, máte s tim nějakou zkušenost ? o tom slyšim poprvé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Ja na tom fičím od Lets Golfu..Ten si vyžadoval 2.2.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 A jinak, co máš ty uložený hry na iPhone ti jedou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 MiChAaLeeQ to byl dotaz na mě ? Pokud ano tak všechny co mám v iPhonu jdou bezproblému 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Aha, takže asi nic sry.....xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 tiez mam ten FWChanger a je to bezchybna vec... zmena na: FW: 2.2.1 Build: 5H11 a funguje to bezchybne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMan Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 zdravim, mam takovy problem s iphone 2g. Mam jailbreak ale nejdou mi do neho narvat stahle placene hry pise mi to neco jak not verified. Mam FW 2.2.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Mam taky problem s instalaci aplikace Balloonimals.Píše to tu samou chybu co v prvnim příspěvku.Program kterej tu doporučujete sem si stahnul a všechny hry co sou pro verzi 2.2.1 nainstalovat jdou.Jenom ta jedna píše chybu.Nevíte někdo jak jí nainstalovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Tak ju skus nainstalovat cez Installous a nie cez iTunes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Duben 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Díky za radu s tim FWchanger, funguje to bezproblémů a co je hlavní všechny nové gamesky co se mi líbyly už jsou v iPhonu :bash: Thanks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saimon Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 ja mam takovej problem, stahuju z installous stahnu instaluju vse v poho ale ikonka nikde ... nevite proc? mschEdit // povodny problem je vyrieseny, ak mas iny problem, zaloz si vlastnu temu. LOCKED. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts