Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pojede GTA IV??

Fryta

Otázka

Recommended Posts

• 0
Na Celeru určo ne GTA 4 je náročná hlavně na procesor....

toste mě moc nepotěšili :D kolik by tak stal nejaky aby to jelo :D ??

tudiz myslim ze nepojede s tvou znalosti pc pocitam ze neumis ani cracknout hru :D jinak tento pocitac a a zobrazit systemove informace :D

crack umim :D a toto info sem našel v ovladacích panelech :D

EDIT: a tam grafika není...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Spíš počítej tak 20k za novej komp....

tak urcite by to rozjel aj na levnejsim pc nez za 20k ja mam notes a jede mi to celkem v klidu :) sice ne na plne detaily a tak ale jede to a celkem v klidu :) a mam ASUS F5SL grafika ati HD3470 ,2GB ram ,a intel core 2 duo na 2ghz a celkem pohodka :)

Odkaz ke komentáři

• 0
No samozřejmě, že tak nějak, i když 20 možná ani né..proto sem tam schválně napsal to "alespoň trošku"

//Nebo ať si koupí konzoli a GTA za 500 z bazaru..výjde ho to daleko levněji (:

.... presne, kup Xko, a mas po starostech ...

tak urcite by to rozjel aj na levnejsim pc nez za 20k ja mam notes a jede mi to celkem v klidu :) sice ne na plne detaily a tak ale jede to a celkem v klidu :) a mam ASUS F5SL grafika ati HD3470 ,2GB ram ,a intel core 2 duo na 2ghz a celkem pohodka :)

.. a ty siki moc nemachruj :D .. oba vime, ze ti to jede na minimum, .. a navic je to jeste slideshow:cheesygrin: .. takze asi tak no;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jesli si chceš (pochopil jsem z tvých předešlých reakcí) koupit nový počítač, kup si raději Xbox. GTA4 a i jiné náročné hry a něm šlapou bez problémů. Nyní si vylepšíš PC aby ti šlo GTA4 a za 3 měsíce vyjde GTA5 (příklad) a už zase budeš v řiti.

Sorry za OT, ale nedalo mi to. Chtěl jsem napsat svůj názor. Vím, že se na to neptal, ale poradit sem moch :)

Odkaz ke komentáři

• 0
.... presne, kup Xko, a mas po starostech ...

.. a ty siki moc nemachruj :D .. oba vime, ze ti to jede na minimum, .. a navic je to jeste slideshow:cheesygrin: .. takze asi tak no;)

helee :D oba to sice vime ale tak s tim updatem na gta to jde lip nez predtim sice na minimum ale jede ;) a no hratelne to taky je :P

jinak byt tebou koupil bych radsi konzoly na hry nez pc protoze na te ti pojede vzdycky vsechno co vyjde nikdy to nebude tak ze by ti neco nejelo jako na pc ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Hele pokud chces jen GTA IV :D tak si kup konzoli bud Xbox360 ( z flashem ) a nebo ps3 to je an tobe.

Pokud ale ti nejde jen o GTA IV ale i o nake jine hry a programy ( a chces pc ) - ( konzole ti moc nejedou ) Tak to vidim neco jako rika lachtan ( do 15000,-)

Ale na tomhletom celeronu to opravdu nespustis . ( muzes se poradit z lachtanem kdyz bude hodny tak ti poradi PC na hry dobrý :-)

Odkaz ke komentáři

• 0

No já mám amilo 3553 = Amd Turion ZM80 2.1ghz , Ati 3470 + 3200 v Crossfiru :D no a GTA mi běží dost špatně tak 15 fps na nativní rozlišení a detaily na low... a ikdyž snížím rozlišení tak ty fpska o moc nestoupnou...

Takže by mě zajímalo jak si to rozjel , nějaký fígl patch nebo něco takového ?

Odkaz ke komentáři

• 0

ja mam kompa celkem v poho, kdyz sem si cet naroky GTA IV tak sem byl s mezi nejnizsima a doporucenejma treba grafika doporucena GeForce 8600 512mg a udelal jsem prvni misi kde se mi klepal obraz a pak modra obrazovka... kamos co ma na kompu GF 8800 1gb tak to na nejnesi deatli a stejne furt se mu to kouse je to hra na hovno podle me.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu