Fryta Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 já si myslím že asi ne ale přece jen se rači zeptám... Intel® Celeron® CPU 2.66GHz 2.67 GHz, 1,25 GB RAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 já si myslím že asi ne ale přece jen se rači zeptám...Intel® Celeron® CPU 2.66GHz 2.67 GHz, 1,25 GB RAM tak asi spis zalezi co mas za grafiku..ale podle tohhle co tu mas .....ne:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Duben 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 tak asi spis zalezi co mas za grafiku..ale podle tohhle co tu mas .....ne:D kde mam zjistit grafiku :-D?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Na Celeru určo ne GTA 4 je náročná hlavně na procesor.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 tudiz myslim ze nepojede s tvou znalosti pc pocitam ze neumis ani cracknout hru :D jinak tento pocitac a a zobrazit systemove informace :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Duben 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Na Celeru určo ne GTA 4 je náročná hlavně na procesor.... toste mě moc nepotěšili :D kolik by tak stal nejaky aby to jelo :D ?? tudiz myslim ze nepojede s tvou znalosti pc pocitam ze neumis ani cracknout hru :D jinak tento pocitac a a zobrazit systemove informace :D crack umim :D a toto info sem našel v ovladacích panelech :D EDIT: a tam grafika není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Revan_ Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Na ploše klikni pravým, pak vlastnosti, záložka nastavení. //EDIT: aby sis gta4 alespoň trošku užil, tak počítej kolem deseti tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 na celeronu určitě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 crack umim :D a toto info sem našel v ovladacích panelech :DEDIT: a tam grafika není... ale je musis tam dat zalozku hardware :D a spravce zarizeni :D a tam graficke adaptery :P:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Spíš počítej tak 20k za novej komp.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Spíš počítej tak 20k za novej komp.... tak urcite by to rozjel aj na levnejsim pc nez za 20k ja mam notes a jede mi to celkem v klidu :) sice ne na plne detaily a tak ale jede to a celkem v klidu :) a mam ASUS F5SL grafika ati HD3470 ,2GB ram ,a intel core 2 duo na 2ghz a celkem pohodka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Revan_ Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Spíš počítej tak 20k za novej komp.... No samozřejmě, že tak nějak, i když 20 možná ani né..proto sem tam schválně napsal to "alespoň trošku" //Nebo ať si koupí konzoli a GTA za 500 z bazaru..výjde ho to daleko levněji (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 No samozřejmě, že tak nějak, i když 20 možná ani né..proto sem tam schválně napsal to "alespoň trošku"//Nebo ať si koupí konzoli a GTA za 500 z bazaru..výjde ho to daleko levněji (: .... presne, kup Xko, a mas po starostech ... tak urcite by to rozjel aj na levnejsim pc nez za 20k ja mam notes a jede mi to celkem v klidu :) sice ne na plne detaily a tak ale jede to a celkem v klidu :) a mam ASUS F5SL grafika ati HD3470 ,2GB ram ,a intel core 2 duo na 2ghz a celkem pohodka :) .. a ty siki moc nemachruj :D .. oba vime, ze ti to jede na minimum, .. a navic je to jeste slideshow:cheesygrin: .. takze asi tak no;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 10 000 na nové pc stačí - intel quad core, nějaká ati, 4gb ram, 500gb disk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 To ti je stejně jedno,je to docela složitejší to rozjet než jen cracknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Kasli na to ten celer hod do zberu a kup si Xko a mas vystarano na dlasich par let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Jesli si chceš (pochopil jsem z tvých předešlých reakcí) koupit nový počítač, kup si raději Xbox. GTA4 a i jiné náročné hry a něm šlapou bez problémů. Nyní si vylepšíš PC aby ti šlo GTA4 a za 3 měsíce vyjde GTA5 (příklad) a už zase budeš v řiti. Sorry za OT, ale nedalo mi to. Chtěl jsem napsat svůj názor. Vím, že se na to neptal, ale poradit sem moch :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 .... presne, kup Xko, a mas po starostech ..... a ty siki moc nemachruj :D .. oba vime, ze ti to jede na minimum, .. a navic je to jeste slideshow:cheesygrin: .. takze asi tak no;) helee :D oba to sice vime ale tak s tim updatem na gta to jde lip nez predtim sice na minimum ale jede ;) a no hratelne to taky je :P jinak byt tebou koupil bych radsi konzoly na hry nez pc protoze na te ti pojede vzdycky vsechno co vyjde nikdy to nebude tak ze by ti neco nejelo jako na pc ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Hele pokud chces jen GTA IV :D tak si kup konzoli bud Xbox360 ( z flashem ) a nebo ps3 to je an tobe. Pokud ale ti nejde jen o GTA IV ale i o nake jine hry a programy ( a chces pc ) - ( konzole ti moc nejedou ) Tak to vidim neco jako rika lachtan ( do 15000,-) Ale na tomhletom celeronu to opravdu nespustis . ( muzes se poradit z lachtanem kdyz bude hodny tak ti poradi PC na hry dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 kde mam zjistit grafiku :-D?? lepsi nez s tema blbostma co radi siki je dat START->SPUSTIT a napsat tam dxdiag a vyskoci ti informace o PC....na to ze to je ve windowsech to ukazuje DOKONCE:D kolik mas pamet graficky karty....a to uz se vyplati:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Ja se teda pridam k zastancum xboxu :) koupil jsem pred pul rokem v bazaru x360,v bazaru gta4 a v bazaru 32"hd ready lcd,vyslo me to sakumprask na 13000 a hraju si jak kral :) :) nez strkat 20k do kompu,co za pul roku neprodas ani za polovinu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 myslíte že to pojede mě? mám noťas HP, Intel dual core 2,16 GHz, Ram 3 GB, grafárna Ati Radeon HD 3470.... no nevim :D já se v tom nevyznám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cyrus-C2 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 mno siki psal, že mu to jede na stejné grafice na minima, ja mam notebookovou grafiku o trídu lepší a jede mi to taky na minima...takže nechápu jak to muže být hratelný na te 3470...nebo to mám možná blbě nastavený...nwm mno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 No já mám amilo 3553 = Amd Turion ZM80 2.1ghz , Ati 3470 + 3200 v Crossfiru :D no a GTA mi běží dost špatně tak 15 fps na nativní rozlišení a detaily na low... a ikdyž snížím rozlišení tak ty fpska o moc nestoupnou... Takže by mě zajímalo jak si to rozjel , nějaký fígl patch nebo něco takového ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cyrus-C2 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 jestli to bylo na mě, tak ja mam HD3650...což je asi 2x výkonější jak 3470....a taky nechápu jak to mohl siki rozjet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjvaca Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 ja mam kompa celkem v poho, kdyz sem si cet naroky GTA IV tak sem byl s mezi nejnizsima a doporucenejma treba grafika doporucena GeForce 8600 512mg a udelal jsem prvni misi kde se mi klepal obraz a pak modra obrazovka... kamos co ma na kompu GF 8800 1gb tak to na nejnesi deatli a stejne furt se mu to kouse je to hra na hovno podle me..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fryta
já si myslím že asi ne ale přece jen se rači zeptám...
Intel®
Celeron® CPU 2.66GHz
2.67 GHz, 1,25 GB RAM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts