poWer1468622765 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Čus chtěl bych se zeptat jestli vám taky chybějí lodě,vrtulníky a slabá doprava v multiplayeru (pokuď jste to hrály). A myslím si že je to škoda ,nevíte jak to tam dát ? (lode,letadla atd..) Máte stejný problém ???:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poWer1468622765 Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Nikdo se nevyjádří ??:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 tobe jde vcs multi?? me ne nevim proc :-((( hrajes jako s ostantima pres net (wifi ) nebo pres game sharing? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poWer1468622765 Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Úplně normálně hrajeme ve 4 ve škole já to založím (host) a oni se připojí (joint) a vyberou si postavu a dám PLAY GAME a hrajem... Jestli ti to nejde tak se podívej jestli máš EU verzi nebo US verzi jako ostatní a když tohle bude OK tak si nezapomeňte dát stejnej Chanel (Setings-Network setings-Ad hoc-Set chanel) a pak PLAY.......:psp: Jestli bude problem přetrvávat tak opravdu nevim....(zeptej se zkušenějších) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nefospe Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Já mám úplně stejnej problém..doprava je oslabená a auta ktery sou normálně v SP zaparkovany na různejch místech prostě v MP chyběj..de o to, aby nebyla hra moc přetížená..tohle se děje u všech.. (taky je někdy problem sehnat určitej druh auta..:cheesygrin:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Důvod je ten (spoň oficialní), že RockStar games už na to nezbyl čas. Mě to přijde smutný, Vrtulníky a letadla by byly na tom v multiplayeru uplně to nejlepší :cry: Ale i taky je to nadprůměrná hra a člověk se zabaví :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nefospe Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Našels lodě??Já vim jen o JetSki...(třeba ty závody)..ale po jiných sem se neshaněl..ale to bude stejně taky asi na nic..:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
poWer1468622765
Čus chtěl bych se zeptat jestli vám taky chybějí lodě,vrtulníky a slabá doprava v multiplayeru (pokuď jste to hrály).
A myslím si že je to škoda ,nevíte jak to tam dát ? (lode,letadla atd..)
Máte stejný problém ???:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts