Hojas86 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Prosím někoho šikovného o vytvoření DVD coveru nemyslím tím na cdčko ale na krabičku DVD k seriálu Comeback. Dám pts podle kvality 2-3000crd když se mi to bude fakt líbit třeba 5000crd:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 komplet všechny díly nebo jenom k jednomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 no k první serii dá se říct ta co bývala první v telce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 neco teda zkusim vytvorit porad mam projekt rozpracovany ve photoshopu takze cokoli pozmenit neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 promin kamo ale todle bych zvladl aji ja.... myslel sem od nekoho kdo se venuje grafice a umi poradne zapracovat ve photshopu .... nejlepsi by bylo neco s cernym pozadim ale zasnahu posilam naky crd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Úprava možná,odeslání souboru psd taky,a sry,že není černé pozadí xD Je to jen návrh,ale ten text bych dal kdyžtak dolů............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 hmm moc se mi to nelibi :D ale je to rozhodne lepsi ... psd mi muzes poslat na pm dik crd naky posilam Někdo dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Máš to pěkné,ale nepoužíl si část odemně xD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Jojo, ten hřbet :) jestli nevadí :) pokud ano, tak to stáhnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 lamps: velice pekny pokud mas psd odmena te nemine :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Mám :) Pošlu ti odkaz přes PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 porad zbyva dost crd kdo udela jeste lepsi tak ho taky odmenim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 a co tady to: http://uloz.to/1576624/doc22.pdf sorry že je to na uloz.to ale mam to v PDF Lamps: vypůjčil jsem si od tebe hřbet a jména herců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Řek bych že sis vypůjčil hlavně nápad :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 a co tady to: http://uloz.to/1576624/doc22.pdf sorry že je to na uloz.to ale mam to v PDF Lamps: vypůjčil jsem si od tebe hřbet a jména herců Dyť je to úplně to samé jako udělal Lamps akorát si to trochu dok*rvil. Nechápu jak to můžeš publikovat za své....:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.