Sketa Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Včera se mi na 3 měsíce starým X360 Premium "vyloupnul" RRoD. Jelikož jsem dá se říct nováček v tomhle směru tak by mě zajímal názor zda: 1) jít hned reklamovat (konzole funguje, proč se mi zobrazil RRoD bohužel schopen se svojí znalostí nejsem) 2) je-li šance na úspěch s reklamací 3) pokud bod 1) i bod 2) je možnej, dá se zachránit profil na reklamovaným kusu a dostat ho na kus jinej Díky předem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Pokud konzole funguje , tak proc bys reklamoval ? Reklamuj az to bude definitivni a nebo se nebude dat nic hrat. Profil muzes prenest na pametovou kartu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Reklamovat to určitě mužeš a pokud máš záručák vyreklamovat ti to musejí a nejlepší by bylo kdyby jsis pro live učet nechal HDD nebo Kartu doma a ostatní odnesl na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 hele je dost možný, že ti vypadl proud nebo mě se stalo, že jsem omylem kopl do prodlužováku kde mám zapojenej xbox, kterej se odpojil tak mi na xku taky svítily 3 červený, ale hned zmizely a už funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sketa Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Pokud konzole funguje , tak proc bys reklamoval ? Reklamuj az to bude definitivni a nebo se nebude dat nic hrat. Profil muzes prenest na pametovou kartu . Však já se ptám na názory, neříkám že reklamovat jdu. Jenom jsem chtěl vědět jestli je RRoD natolik závažnej problém, abych to šel nechat reklamovat. Ostatním taky děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grinderwolf Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 a ja jsem si xko prepojil na crt televizi a pouzil jsem ten kabel s trema barevnejma konektorama a taky mi vyskocilo RROD privezl jsem xko zpatky pripojil na HDMI kabel a najednou vse funguje bez problemu uz asi 2 mesice,tech chyb je tam vic nemusi to byt zrovna smrt konzole :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 a ja jsem si xko prepojil na crt televizi a pouzil jsem ten kabel s trema barevnejma konektorama a taky mi vyskocilo RROD privezl jsem xko zpatky pripojil na HDMI kabel a najednou vse funguje bez problemu uz asi 2 mesice,tech chyb je tam vic nemusi to byt zrovna smrt konzole :):) no ale to jsi asi špatně připojil :lol: RRoD jsou jen tři, ne čtyři (nebo kolik když to špatně připojíš k televizi :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sketa Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 no ale to jsi asi špatně připojil :lol: RRoD jsou jen tři, ne čtyři (nebo kolik když to špatně připojíš k televizi :D) Že se tak blbě ptám, ono se to ještě rozlišuje nějak? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 No ja mam Elite od vanoc a zobrazil se mi na nem RROD tak pred mesicem ale bylo to tim ze sem mel trochu vytazenej napajeci kabel pak ti to hodi fake RROD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Že se tak blbě ptám, ono se to ještě rozlišuje nějak? :roll: no tak je rozdíl kolik se ti tam objeví rozvícených červených LEDek ;) 3 jsou RRoD a 4 že je odpojenej kabel od tv... jedna a dvě ledky netuším co znamená :D EDIT: no jo, už jdu pryč, mají tady být jen "zkušení uživatelé"---> tak to já nejsem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Presne tak vojto , jinak by si treba hodil odkaz na error kody :D http://console-forum.net/showthread.php?t=42911 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sketa
Včera se mi na 3 měsíce starým X360 Premium "vyloupnul" RRoD.
Jelikož jsem dá se říct nováček v tomhle směru tak by mě zajímal názor zda:
1) jít hned reklamovat (konzole funguje, proč se mi zobrazil RRoD bohužel schopen se svojí znalostí nejsem)
2) je-li šance na úspěch s reklamací
3) pokud bod 1) i bod 2) je možnej, dá se zachránit profil na reklamovaným kusu a dostat ho na kus jinej
Díky předem za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.