Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

RRoD a názor zkušených uživatelů

Otázka

Odesláno

Včera se mi na 3 měsíce starým X360 Premium "vyloupnul" RRoD.

Jelikož jsem dá se říct nováček v tomhle směru tak by mě zajímal názor zda:

1) jít hned reklamovat (konzole funguje, proč se mi zobrazil RRoD bohužel schopen se svojí znalostí nejsem)

2) je-li šance na úspěch s reklamací

3) pokud bod 1) i bod 2) je možnej, dá se zachránit profil na reklamovaným kusu a dostat ho na kus jinej

Díky předem za pomoc

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Pokud konzole funguje , tak proc bys reklamoval ?

Reklamuj az to bude definitivni a nebo se nebude dat nic hrat.

Profil muzes prenest na pametovou kartu .

Však já se ptám na názory, neříkám že reklamovat jdu. Jenom jsem chtěl vědět jestli je RRoD natolik závažnej problém, abych to šel nechat reklamovat.

Ostatním taky děkuju.

• 0
Odesláno
a ja jsem si xko prepojil na crt televizi a pouzil jsem ten kabel s trema barevnejma konektorama a taky mi vyskocilo RROD privezl jsem xko zpatky pripojil na HDMI kabel a najednou vse funguje bez problemu uz asi 2 mesice,tech chyb je tam vic nemusi to byt zrovna smrt konzole :):)

no ale to jsi asi špatně připojil :lol: RRoD jsou jen tři, ne čtyři (nebo kolik když to špatně připojíš k televizi :D)

• 0
Odesláno
Že se tak blbě ptám, ono se to ještě rozlišuje nějak? :roll:

no tak je rozdíl kolik se ti tam objeví rozvícených červených LEDek ;) 3 jsou RRoD a 4 že je odpojenej kabel od tv... jedna a dvě ledky netuším co znamená :D

EDIT: no jo, už jdu pryč, mají tady být jen "zkušení uživatelé"---> tak to já nejsem :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu