Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CO BUDE LEPŠÍ

miguel75

Recommended Posts

hej tak to nechápu proč tam nebudou crashe,ty mě vždycky strašně bavili,ale jinak burnout je podle mě takovej akčnější než tdu,ale těžko říct co bude lepší,každý je hold jiný no a má svoje plus a mínus
Podle me je to jasne. PS3 :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja jsem slyšel (četl) že v TDU trvá půl hodiny než přejedeš z jednoho kraje mapy na druhej což bych řekl že je docela dost

Pokud je to pravdiva informace tak volim TDU... Burnouty jsou fajny ale jestli nebudou crash tak nevim docela budu sklamany A mam hodně rád volnou jízdu takže nejspíš TDU Už se těšim

Odkaz ke komentáři

ja jsem slyšel (četl) že v TDU trvá půl hodiny než přejedeš z jednoho kraje mapy na druhej což bych řekl že je docela dost

Pokud je to pravdiva informace tak volim TDU... Burnouty jsou fajny ale jestli nebudou crash tak nevim docela budu sklamany A mam hodně rád volnou jízdu takže nejspíš TDU Už se těšim

jo těch půl hodiny je celkem reálný,ne-li možná trochu víc ještě,zajimalo by mě ale jak dlouho trvá objet celej ostrov,když si vemu jak je velkej....to si nějak nedokážu představit a to tam prej takovej je i závod kolem celýho ostrova :shock:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu