miguel75 Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 ptám se vás co podle vas bude lepší jestli BURNOUT DOMINATORS nebo TEST DRIVE UNLIMITED? ja myslim že test drive ale nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Burnout je akcnejsi a ja se k nemu priklanim uz jen kvuli rozbijeni aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Burnout je akcnejsi a ja se k nemu priklanim uz jen kvuli rozbijeni aut No ja se taky tesim vic na Burnout,ale rekl bych ze jsem nekde cetl ze tam nebude crash mod...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 No tak to by me pekne nas*rali :-( to rozbijeni dela z burnoutu burnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 100% Burnouty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 55% na Burnout 45% na TDU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 obe budou hodne dobry..... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 ja nevim a je nebo bude v burnoutu volná jízda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 ja nevim a je nebo bude v burnoutu volná jízda? podle me nebude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 BURNOUT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 hej tak to nechápu proč tam nebudou crashe,ty mě vždycky strašně bavili,ale jinak burnout je podle mě takovej akčnější než tdu,ale těžko říct co bude lepší,každý je hold jiný no a má svoje plus a mínus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 hej tak to nechápu proč tam nebudou crashe,ty mě vždycky strašně bavili,ale jinak burnout je podle mě takovej akčnější než tdu,ale těžko říct co bude lepší,každý je hold jiný no a má svoje plus a mínusPodle me je to jasne. PS3 :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 ....urcite burnouty......ale nejak jeate nejsou linky....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 ja jsem slyšel (četl) že v TDU trvá půl hodiny než přejedeš z jednoho kraje mapy na druhej což bych řekl že je docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 ja jsem slyšel (četl) že v TDU trvá půl hodiny než přejedeš z jednoho kraje mapy na druhej což bych řekl že je docela dost Pokud je to pravdiva informace tak volim TDU... Burnouty jsou fajny ale jestli nebudou crash tak nevim docela budu sklamany A mam hodně rád volnou jízdu takže nejspíš TDU Už se těšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Osobně se přikláním k Burnoutu.A na IGN bude mít více % taky Burnout.Takže jednoznačně B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 ja jsem slyšel (četl) že v TDU trvá půl hodiny než přejedeš z jednoho kraje mapy na druhej což bych řekl že je docela dost Pokud je to pravdiva informace tak volim TDU... Burnouty jsou fajny ale jestli nebudou crash tak nevim docela budu sklamany A mam hodně rád volnou jízdu takže nejspíš TDU Už se těšim jo těch půl hodiny je celkem reálný,ne-li možná trochu víc ještě,zajimalo by mě ale jak dlouho trvá objet celej ostrov,když si vemu jak je velkej....to si nějak nedokážu představit a to tam prej takovej je i závod kolem celýho ostrova :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 burnout protože tdu neznam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 prikláňam sa k väčšine >> tiež sa viac teším na burnout tdu ma veľmi nechytilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 a v TDU maš i motorky jsem slyšel a mužou tě tam honit policajti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 ...hmmm....jak tak ctu tak burnouty budou dobry ale to TDU vypda dost slibne....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekron Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 test drive ma uplne sklamal... pekne vymyslene ale moc sa mi to nepaci, cosi mi tam chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 tys ten test drive už hrál? a na čem? na komplu nebo na PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 nj,jenomze to cos zatim na psp hral byla jenom beta, ja bych to podle toho este nesoudil. Co bude lepsi jestli tdu nebo burnout? tezko rict hlavne proto ze ty hry jsou svym pojetim uplne nekde jinde...jisty je jenom jedno obe budou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 to jo taky se těšim na obě dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts