core Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 ahoj nwite cim to je ze mi vypadava zadnni kryt na baterku dam ho tam a spadne pritom nic ulomeny neni nwte....:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 opatrně prozkoumej tlačítko, třeba se jen seklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 pis bych to videl ze uz je ta packa co tam zapada osoupana (pokud mas slima) u fatka netusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 core Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 mam psp 3000 proste zandam zacvaknu stejne vypadne po chvilce nemate to nikdo nahodou ten kryt zadni na prodej???M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 ten kryt na baterku ti muzu sehnat pouze bily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 tohle mi dělalo slimko .. na tom krytu jsou takovy 2 zoubky na vnitřní straně Mě se ulomila na každý straně ¨jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 No tak si kup novej kryt na baterku a nebo ušetři a přilepto lepidlem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Lepidlo???????? To radši ponořit psp do žiraviny... Kup si nové např z deal extreame,nebo udělej zde topic,že hledáš kryt a máš to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
core
ahoj nwite cim to je ze mi vypadava zadnni kryt na baterku dam ho tam a spadne pritom nic ulomeny neni nwte....:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts