kuba741 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 hojte lidi takze moje narozky se blizi 21.cervna:lol: a ja se romejslim coo bych chtel no a nejlepsi moznost se mi zda ipod nano 8gb v modre nebo oranzobve barve spis oranzovou a ptam se jestli se mi to vyplati kdyz mam mobil nokia 5300 diky za rady:Dpls mody o presunuti do spravne sekce:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Tak to zavisi jen na tobe.... V dnesni dobe kazdej mobil umi prehravat muziku... A stejne se kupujou Mp3/4 zejo... Prehravac mas na muziku a mobil na volani. Ja sam mam jak ipoda tak mobil. Zavisi to jen na tobe, ale jestli si chces koupit novy nano, tak pridej trosku a kup touche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Tak to zavisi jen na tobe.... V dnesni dobe kazdej mobil umi prehravat muziku... A stejne se kupujou Mp3/4 zejo... Prehravac mas na muziku a mobil na volani. Ja sam mam jak ipoda tak mobil. Zavisi to jen na tobe, ale jestli si chces koupit novy nano, tak pridej trosku a kup touche. a touch stoji kolik?a jeste jaky to ma vyhody oproti mobilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 cau..hele mam ipod touch a nokii N95....jak rika simeto....kdyz je to jenom nano-kterej je vlastne jenom na hudbu tak vubec...kvalita je stejna .....zalezi spis na sluchatkach jaky si koupis....a kdyz uz ipod tak aspon touch..je to viceucelovy da se na nem delat daleko vic veci:)a ty hry hmm:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 cau..hele mam ipod touch a nokii N95....jak rika simeto....kdyz je to jenom nano-kterej je vlastne jenom na hudbu tak vubec...kvalita je stejna .....zalezi spis na sluchatkach jaky si koupis....a kdyz uz ipod tak aspon touch..je to viceucelovy da se na nem delat daleko vic veci:)a ty hry hmm:D jaky hry treba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 a touch stoji kolik?a jeste jaky to ma vyhody oproti mobilu? touch stoji cca 4000(1G 8GB) ale da se sehnat levnejc..podle toho jaka verze(1G,2G a kolik to ma GB 8-16-32 vyhody...dotykovej krasnej display super hry wifi-mobily maj taky..ale 5300 ne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 jaky hry treba? to mas ruzny..ale kazda hra se ovlada dotykem nebo naklanenim ipodu(ma accelerometr) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 touch stoji cca 4000(1G 8GB) ale da se sehnat levnejc..podle toho jaka verze(1G,2G a kolik to ma GB 8-16-32 vyhody...dotykovej krasnej display super hry wifi-mobily maj taky..ale 5300 ne:D parada 4000rikas???to je fantazie:wohow:a za 4k ho sezenunovej v shopu?stacila by mi ta nejlmensi pamet:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 parada 4000rikas???to je fantazie:wohow:a za 4k ho sezenunovej v shopu?stacila by mi ta nejlmensi pamet:D novej v shopu nevim ale tady na foru nebo na seznamu(bazar)..a myslim ze narazis na nekoho kdo u toho ma jeste zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 ja jsem muj koupil za 5800 i s postou z pixmanie. Starsi touch koupis z ebaye za dobrou cenu. Ale... pouzitej a casto i poskrabanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 radte pls dal reknete mi treba co se da vsechno na to nanu delat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 já mam mobílek 5310 Express Music a k tomu :psp: = Mp3 přehrávač bych měl naprosto zbytečně + dodávam, že za vlastní peníze NIKDY....proč utrácet za něco, co mam v podstatě dvakrát? jestli by to byl dárek o kterym bys nevěděl, bylo by to asi jinak...radost je radost, i když dostaneš blbost (rozuměj věc, kterou nechceš) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 OMG to je topic. Co si mám koupit k narozeninám.. řešit tohle na fóru o konzolích.. to je fakt něco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 radte pls dal reknete mi treba co se da vsechno na to nanu delat:D apple.com google.com wikipedia.com .... :google: :censored: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Já se nedivim, že tě na den apríla chtělo několik lidí zabanovat......opravdu tohle je moc. Každej ti porádí něco jiného, každej má jinej vkus = zbytečněj topic. Buď to seš namachrovanej a chceš ukázat, že máš na apple výrobky, nebo si opravdu malej kluk..... Okamžitě bych to tu Locknul a poté bych ti dal ban na 14dní ať si uvědomíš jaké topici budeš zakládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Já se nedivim, že tě na den apríla chtělo několik lidí zabanovat......opravdu tohle je moc.Každej ti porádí něco jiného, každej má jinej vkus = zbytečněj topic. Buď to seš namachrovanej a chceš ukázat, že máš na apple výrobky, nebo si opravdu malej kluk..... hh Já mu ten ban dal xD škoda že to byl apríl xD (na 3hodiny) xD Ano je to malej kluk ont: doporučuju ty peníze dát radši to útulku pro psy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 A do něěěj xD ... diskotekovej dinosaur.. nevyplatí se ti nano ... nano je k ničemu pokud máš nějakej lepší mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 iPod je pro vás neznalé jen styl, nikoliv kvalita a jde vám pouze o basy, tak radši kup nějaké přebasované KOSSy do tvé nokie a budeš spokojen BTW: Říkáte že zakládá blbé topicy a měl by dostat ban a co za ty vaše blbé OT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 iPod je pro vás neznalé jen styl, nikoliv kvalita a jde vám pouze o basy, tak radši kup nějaké přebasované KOSSy do tvé nokie a budeš spokojen BTW: Říkáte že zakládá blbé topicy a měl by dostat ban a co za ty vaše blbé OT ? no ja prave chci nano pac je maly a tenky a skvela kvalita zvuku itunes atd jsou na to hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 ne na tom nejdou hrát hry já mám ipod touch 8gb a jsme s ním max spokojen sice jsme ho koupil za 7000,- se vším v Istyle. Ale kup si radsi nový Ipod touch můžeš na tom být na internetu přes wifi, hry stahovat, a mnoho dalsích funkci navic. zdá se mi že na ipodu je lepší internet než na PC(jako myslím v ovládání). ale jako kup si radsi ipod touch než ipod nano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 ne na tom nejdou hrát hry já mám ipod touch 8gb a jsme s ním max spokojen sice jsme ho koupil za 7000,- se vším v Istyle. Ale kup si radsi nový Ipod touch můžeš na tom být na internetu přes wifi, hry stahovat, a mnoho dalsích funkci navic. zdá se mi že na ipodu je lepší internet než na PC(jako myslím v ovládání). ale jako kup si radsi ipod touch než ipod nano Ano hry na to jsou :roll: ze začátku myslim jsou 3 ostatní musíš dokoupit Jinak iTunes nedávám moc + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 jj dikyx vsem aktivnim moc shifter mi nejvic poradil pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Jo urcite se ti to vyplati))) tomu vrr) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Prej kvalita zvuku xD To snad záleží na sluchátkách ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 z vice nez 80% ano.. Na sluchatkach do 5000 nemas sanci poznat rozdil kvalit beznych prehravacu (tech v dnesnich mobilech, mp3 za 1000+, iPodech) - vsechno to hraje stejne.. Az prehravani flacu na nejakych studiovych poradnych sluchatkach, dobry sluch, rozpoznaji nejake zmeny kvalit reprodukce prehravace.. Takze rozhodne nekupuj iPod, pokud cekas lepsi kvalitu reprodukce - zadna nebude, to radeji kup nova sluchatka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.