Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

vyplati se mi ipod nano kdyz mam v mobilu mp3?

kuba741

Recommended Posts

hojte lidi takze moje narozky se blizi 21.cervna:lol: a ja se romejslim coo bych chtel no a nejlepsi moznost se mi zda ipod nano 8gb v modre nebo oranzobve barve spis oranzovou a ptam se jestli se mi to vyplati kdyz mam mobil nokia 5300 diky za rady:Dpls mody o presunuti do spravne sekce:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to zavisi jen na tobe.... V dnesni dobe kazdej mobil umi prehravat muziku... A stejne se kupujou Mp3/4 zejo... Prehravac mas na muziku a mobil na volani. Ja sam mam jak ipoda tak mobil. Zavisi to jen na tobe, ale jestli si chces koupit novy nano, tak pridej trosku a kup touche.

Odkaz ke komentáři

Tak to zavisi jen na tobe.... V dnesni dobe kazdej mobil umi prehravat muziku... A stejne se kupujou Mp3/4 zejo... Prehravac mas na muziku a mobil na volani. Ja sam mam jak ipoda tak mobil. Zavisi to jen na tobe, ale jestli si chces koupit novy nano, tak pridej trosku a kup touche.

a touch stoji kolik?a jeste jaky to ma vyhody oproti mobilu?

Odkaz ke komentáři

cau..hele mam ipod touch a nokii N95....jak rika simeto....kdyz je to jenom nano-kterej je vlastne jenom na hudbu tak vubec...kvalita je stejna .....zalezi spis na sluchatkach jaky si koupis....a kdyz uz ipod tak aspon touch..je to viceucelovy da se na nem delat daleko vic veci:)a ty hry hmm:D

Odkaz ke komentáři

cau..hele mam ipod touch a nokii N95....jak rika simeto....kdyz je to jenom nano-kterej je vlastne jenom na hudbu tak vubec...kvalita je stejna .....zalezi spis na sluchatkach jaky si koupis....a kdyz uz ipod tak aspon touch..je to viceucelovy da se na nem delat daleko vic veci:)a ty hry hmm:D

jaky hry treba?

Odkaz ke komentáři

touch stoji cca 4000(1G 8GB) ale da se sehnat levnejc..podle toho jaka verze(1G,2G a kolik to ma GB 8-16-32 vyhody...dotykovej krasnej display super hry wifi-mobily maj taky..ale 5300 ne:D

parada 4000rikas???to je fantazie:wohow:a za 4k ho sezenunovej v shopu?stacila by mi ta nejlmensi pamet:D

Odkaz ke komentáři

já mam mobílek 5310 Express Music a k tomu :psp: = Mp3 přehrávač bych měl naprosto zbytečně + dodávam, že za vlastní peníze NIKDY....proč utrácet za něco, co mam v podstatě dvakrát?

jestli by to byl dárek o kterym bys nevěděl, bylo by to asi jinak...radost je radost, i když dostaneš blbost (rozuměj věc, kterou nechceš)

:)

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Já se nedivim, že tě na den apríla chtělo několik lidí zabanovat......opravdu tohle je moc.

Každej ti porádí něco jiného, každej má jinej vkus = zbytečněj topic.

Buď to seš namachrovanej a chceš ukázat, že máš na apple výrobky, nebo si opravdu malej kluk.....

Okamžitě bych to tu Locknul a poté bych ti dal ban na 14dní ať si uvědomíš jaké topici budeš zakládat.

Odkaz ke komentáři

Já se nedivim, že tě na den apríla chtělo několik lidí zabanovat......opravdu tohle je moc.

Každej ti porádí něco jiného, každej má jinej vkus = zbytečněj topic.

Buď to seš namachrovanej a chceš ukázat, že máš na apple výrobky, nebo si opravdu malej kluk.....

hh Já mu ten ban dal xD škoda že to byl apríl xD (na 3hodiny) xD

Ano je to malej kluk

ont: doporučuju ty peníze dát radši to útulku pro psy :-)

Odkaz ke komentáři

iPod je pro vás neznalé jen styl, nikoliv kvalita a jde vám pouze o basy, tak radši kup nějaké přebasované KOSSy do tvé nokie a budeš spokojen

BTW: Říkáte že zakládá blbé topicy a měl by dostat ban a co za ty vaše blbé OT ?

no ja prave chci nano pac je maly a tenky a skvela kvalita zvuku itunes atd jsou na to hry?

Odkaz ke komentáři

ne na tom nejdou hrát hry já mám ipod touch 8gb a jsme s ním max spokojen sice jsme ho koupil za 7000,- se vším v Istyle. Ale kup si radsi nový Ipod touch můžeš na tom být na internetu přes wifi, hry stahovat, a mnoho dalsích funkci navic. zdá se mi že na ipodu je lepší internet než na PC(jako myslím v ovládání). ale jako kup si radsi ipod touch než ipod nano

Odkaz ke komentáři

ne na tom nejdou hrát hry já mám ipod touch 8gb a jsme s ním max spokojen sice jsme ho koupil za 7000,- se vším v Istyle. Ale kup si radsi nový Ipod touch můžeš na tom být na internetu přes wifi, hry stahovat, a mnoho dalsích funkci navic. zdá se mi že na ipodu je lepší internet než na PC(jako myslím v ovládání). ale jako kup si radsi ipod touch než ipod nano

Ano hry na to jsou :roll:

ze začátku myslim jsou 3 ostatní musíš dokoupit

Jinak iTunes nedávám moc +

Odkaz ke komentáři

z vice nez 80% ano.. Na sluchatkach do 5000 nemas sanci poznat rozdil kvalit beznych prehravacu (tech v dnesnich mobilech, mp3 za 1000+, iPodech) - vsechno to hraje stejne.. Az prehravani flacu na nejakych studiovych poradnych sluchatkach, dobry sluch, rozpoznaji nejake zmeny kvalit reprodukce prehravace..

Takze rozhodne nekupuj iPod, pokud cekas lepsi kvalitu reprodukce - zadna nebude, to radeji kup nova sluchatka..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu