tmatura Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2009 Zdravím, mám pár dotazů ohledně práce s aplikacemi a iPhone s iTunes. Jde nějak změnit umístění aplikací určených pro synchronizaci? Standartně musí být umístěny na disku C. Ale protože používám Asus EEE 901 je kůli 4GB disku umístění na C vyloučené. Nebo mě napadlo jestli není možná zcela manuální správa aplikací, podobně jako to jde s hudbou, videem, podcasty apod. Předem děkuju za Vaše rady a nápady. Citovat
Luk3z^ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2009 ee, nemusi to bejt na C, v pridat file vyber hru a ona se prida Citovat
tmatura Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 4, 2009 Nejde to přesně jak bych si představoval, když stisknu Ctrl+O (přidat soubory do knihovny) a vyberu aplikaci tak se mi .ipa soubor překopíruje do: C:/Documents and Settings/název profilu/Dokumenty/Hudba/iTunes/Mobile Applications Vůbec nevím co s tím,koukal sem do nastavení jestli tam není něco nastavenýho, ale nic sem nenašel... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.