tmatura Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Zdravím, mám pár dotazů ohledně práce s aplikacemi a iPhone s iTunes. Jde nějak změnit umístění aplikací určených pro synchronizaci? Standartně musí být umístěny na disku C. Ale protože používám Asus EEE 901 je kůli 4GB disku umístění na C vyloučené. Nebo mě napadlo jestli není možná zcela manuální správa aplikací, podobně jako to jde s hudbou, videem, podcasty apod. Předem děkuju za Vaše rady a nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ee, nemusi to bejt na C, v pridat file vyber hru a ona se prida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Nejde to přesně jak bych si představoval, když stisknu Ctrl+O (přidat soubory do knihovny) a vyberu aplikaci tak se mi .ipa soubor překopíruje do: C:/Documents and Settings/název profilu/Dokumenty/Hudba/iTunes/Mobile Applications Vůbec nevím co s tím,koukal sem do nastavení jestli tam není něco nastavenýho, ale nic sem nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.