tada Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Pro ty co to ještě nezjistili, tak xzone.cz má víkendové akce a myslim že tahle se jim opravdu povedla, konkrétně Fallout 3 za 599 a Fallout 3CE za 999!!:cheesygrin: Ne, že bych jim chtěl dělat reklamu, ale říkal jsem si, že to stojí za upozornění:) Pokud už je tu takový téma, tak sorry, ale nenšel jsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Uz to tady jednou je: http://console-forum.net/showthread.php?t=50343 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Sorry, nenasel jsem to, tak to pls smazni. diky //ale ted koukam ze je to v PS3 sekci, tak to tady treba pomuze nakym xboxakum:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Ze je to v PS3 sekci vim, ale to nic nemeni na tom, ze akce je pro obe konzole stejna, proto je tenhle topic duplicitni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ok, tak to mazni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts