ozzy625 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Hi, chtěl bych se zeptat jakou rychlostí vám jede O2 internet 8mb.Mě to jede jenom 2.7 Mb/s (normálně 6.5). BTW : Ustřednu mám asi 300 metrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 .. mam take 8mbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Tady moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Taky mám 8mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dekaard Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Hm jak vidim tak s temi 8mbity za sekundu to neni zas az tak pravda :D btw , nechces sem hodit anketu jak ma kdo rychly net doma ? :) Jinak momentalne me jede takto : Ale O2 nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Romeno vzdy zalezi na tom jak daleko si od ustredny a sou tam nejaky ztráty ja jsem od ústředny par metrů a dívej jak mi to jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Dneska to jede ještě pomalu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 mam taky 8mb net od O2... a jak šlape pašák a to sem myslim několik desítek km od nějakyho toho satelitu nebo co tu melete... ale upload je hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Dneska to jede ještě pomalu :D Skoda, ze jsi se jeste nenaucil cist - Jak vám jede dneska internet ? (8MB/O2) mam taky 8mb net od O2... a jak šlape pašák a to sem myslim několik desítek km od nějakyho toho satelitu nebo co tu melete... ale upload je hrůza Nekolik desitek km rozhodne ne, maximalne mozna tak 7km, ale s touhle rychlosti bych tipnul do 3km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 marek : podle ceho tipujes ? já myslim že to je taky podle toho jaký sou překážký pro ten signál nebo tak něco.. nebo máš snad mapu těch ustreden ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 marek : podle ceho tipujes ? já myslim že to je taky podle toho jaký sou překážký pro ten signál nebo tak něco.. nebo máš snad mapu těch ustreden ? http://www.dsl.cz/jak-adsl-pripojeni-pracuje Mel jsem na mysli vzdalenost od DSLAMu. (jinak tou vzdalenosti se rozumi delka vedeni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 marek_2080 Já jsem od ústředny 2KM a podivej jak to jede. Na HO*NO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Me to teda ty zmetci jeste nezrychlili :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 oni ti to ani nezrychlí musíš jim brknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Me to teda ty zmetci jeste nezrychlili :dozey: to už ale nějakej ten měsíc bude co zrychlovali :D njn mě to běhalo předtim tak 6 mb , ted se to vytahlo na 7 mb ... ale ten upload je fakt na nic jinak bych upoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Hm jak vidim tak s temi 8mbity za sekundu to neni zas az tak pravda :Dbtw , nechces sem hodit anketu jak ma kdo rychly net doma ? :) Jinak momentalne me jede takto : Ale O2 nemam :D Mám UPC:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Tak tady je majne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 dneska mi to jede pomalu..... mam 10mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 to je můj výsledek stabilní rychlost již cca půl roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 rybak : uchvatny vysledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Duben 4, 2009 Administrators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Update.. Kdo by to byl rekl, jak se mi za par hodin ta rychlost zhorsi.. Cekal bych, ze kolem pulnoci to bude rychlejsi a ono.. asi si O2 precetl muj prvni post :P :D a jeste jeden testik a jeste horsi, to je lolek :lol: update.. rano 10:05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.