Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 cau hledam nejakej obchod v praze kde se da koupit nejakej ten ochranej obal dik moc:)nejradsi bych kamenej obchod a kdyby meli i www stranky tak tim lip:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 http://www.aukro.cz/item602643023_novy_silikonovy_obal_pro_apple_ipod_touch.html ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 http://www.aukro.cz/item602643023_novy_silikonovy_obal_pro_apple_ipod_touch.html ? dik na tohle uz sem koukal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 http://istylecz.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=62#Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 http://istylecz.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=62#Praha jj dik:Dtam sem dneska byl:)nemeli tam co sem chtel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 jj dik:Dtam sem dneska byl:)nemeli tam co sem chtel:D No tak potom upresni co presne chces :D. Tou ochrannou gumou myslis ten silikonovej obal? Ten bych na ipod nikdy nenavliknul... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 No tak potom upresni co presne chces :D. Tou ochrannou gumou myslis ten silikonovej obal? Ten bych na ipod nikdy nenavliknul... :D no to:D..jeje a proc ne?je to shit?:Dpotrebuju neco aby se mi tak neoskrabala ta zadni strana:).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 no to:D..jeje a proc ne?je to shit?:Dpotrebuju neco aby se mi tak neoskrabala ta zadni strana:).. gelaskin/invisible shield. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 gelaskin/invisible shield. jj koukal sem:)a da se nekde sehnat jenom cernej?:)vetsinou sem koukal ze sou tam nejaky obrazky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 invisible shield je průhlednej... Jinak ten černej silikon se dá koupit v iStyle skoro všude (já ho kupoval na Náměstí republiky)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 invisible shield je průhlednej... Jinak ten černej silikon se dá koupit v iStyle skoro všude (já ho kupoval na Náměstí republiky)... no ja vim..a za kolik tak?zase se mi za to nechce davat moc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 no ja vim..a za kolik tak?zase se mi za to nechce davat moc:D gelaskin je za +/- 200. shiled je tak za 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 gelaskin je za +/- 200. shiled je tak za 500 jj dik uz sem koukal:)...a ten gelaskin se da sehnat jenom cernej?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Rybo rybo co to meleš ? :D http://www.amilo.cz/gelaskins/ipod-touch/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Rybo rybo co to meleš ? :D http://www.amilo.cz/gelaskins/ipod-touch/ ??co?ja tam teda zadnej cernej nevidim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 To jsou všechno designy navržené od grafiků a ty chceš černej ? WTF ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 To jsou všechno designy navržené od grafiků a ty chceš černej ? WTF ? :lol: hele to je sice hezky:)ale at to maluje klidne meda pů....kdybych chtel nejaky art umelce tak si koupim tohle:Dale dik..ten golfovej micek je hezkej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 já jsme si koupil silikonový obal(černý) na Zličíně v metropoli v Istyle a jsem s ním maximálně spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 já jsme si koupil silikonový obal(černý) na Zličíně v metropoli v Istyle a jsem s ním maximálně spokojen no asi tohle myslim:Da kolik te stal?300 kila ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Jako ja se ridim radou narlizy kdyz sem se ho bal co na iphone a on : "iPhone máš pro používání né aby ses o to staral jak o děcko " :lol: EDIT : Má pravdu každý obal ten design jen zkazí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ten mi stál 269,- fakt muzu jen doporucit tommy: jako je lepší mít silik. kryt aby jsi měl hezký ipod než aby jsi ho za týden měl poškrábaný ze zadu jako pr_se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Jako ja se ridim radou narlizy kdyz sem se ho bal co na iphone a on : "iPhone máš pro používání né aby ses o to staral jak o děcko " :lol: no tak proto asi nebudu chtit nejaky art umelcu..ale taky to nechci mit hned jety pac nosim ve stejny kapse jeste mobil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 no tak proto asi nebudu chtit nejaky art umelcu..ale taky to nechci mit hned jety pac nosim ve stejny kapse jeste mobil.... no to je naprd to se ti to hned osoupá ale radím ti dobre fakt si ho kup a nebudes litovat:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 no to je naprd to se ti to hned osoupá ale radím ti dobre fakt si ho kup a nebudes litovat:cheesygrin: jj dojedu se tam kouknout dik... Jako ja se ridim radou narlizy kdyz sem se ho bal co na iphone a on : "iPhone máš pro používání né aby ses o to staral jak o děcko " :lol:EDIT : Má pravdu každý obal ten design jen zkazí :D jo to je sice hezky..ale ono ipod touch a iphone 3G je trochu rozdil...kdyz si na iphone 3G muzes koupit origos zadni kryt za 200 tak bych taky nic nemel:) jinak muzete LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.