Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPSP

fuckp

Recommended Posts

Prave k nam prichazi nove PSP s iPhonem v jednom - iPSP! :psp: :D

Dneska sem nahral na deviantART muj vytvor: Jak by mohlo vypadat PSP, kdyby Sony a Apple spojili sily. :D Hazu sem odkaz misto obrazku, abych mel alespon nejake shlednuti (takove oceneni za praci :)), kdyz se na to nikdo jiny nediva. :D

Jestli se libi tak nechte comment. ;)

ODKAZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vole hezky mno.. ale tomudle se neda řikat grafika jen si tam hodil dovnitř menu od iPhonu a estli nevíš tak když máš v PsP XMB plugin tak si tohle mužeš stáhnout jako schéma takže muj Coment je že tohle je topic Na H*******

EDIT: to spodni menu je poznat že si použival dublikační razítko nebo si to proste nekolik obdelniku nakopiroval vedle sebe

Odkaz ke komentáři

Vole hezky mno.. ale tomudle se neda řikat grafika jen si tam hodil dovnitř menu od iPhonu a estli nevíš tak když máš v PsP XMB plugin tak si tohle mužeš stáhnout jako schéma takže muj Coment je že tohle je topic Na H*******

EDIT: to spodni menu je poznat že si použival dublikační razítko nebo si to proste nekolik obdelniku nakopiroval vedle sebe

ScArc!ty kdybys nekoukal na anime reknu ze si vymatlana buzna :D (ae jelikoz na nej cumis mas u me respect :D )

on totis rikal ze pokud se líbí tak zanechte koment a tobě se to očividně nezamlouvá tak to nekomentuj :blink:

Odkaz ke komentáři

Graficky to je náhodou dobře zpracovaný ;) a mě se to líbí :D ale co vidím, tak je jenom hw PSP a sw Apple...hw teda až na ten bluetooth... ale tohle by se mě líbilo, vždyť PSP nemá ani ten budík, nebo kalendář o kalkulačce nemluvě. Já jsem spokojenej s PSP tak, jak je, ale kdybych měl tohle doma, byl bych spokojenější :D nice work (teda jestli jsi na tom udělal víc než říkají ti nade mnou ;) )

btw: komentáře nemusejí být jenom pozitivní

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu