fuckp Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Prave k nam prichazi nove PSP s iPhonem v jednom - iPSP! :psp: :D Dneska sem nahral na deviantART muj vytvor: Jak by mohlo vypadat PSP, kdyby Sony a Apple spojili sily. :D Hazu sem odkaz misto obrazku, abych mel alespon nejake shlednuti (takove oceneni za praci :)), kdyz se na to nikdo jiny nediva. :D Jestli se libi tak nechte comment. ;) ODKAZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Hele mužu se zeptat co je v tom všechno za úpravy já tam vidim jen CTR + C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Já jsem spokojenej s PSP tak, jak je.. Tohle není žádná ani změna, prostě by se tam hodil sf z iPhone ale PSP by zůstalo stejné... Hlavně by sis připlatil, jsem rád za to PSP, jak teď vypadá, žádný změny nepotřebuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Co to je za práci nahrát ikony z iphonu do psp? To ti dalo tak max 3minuty a to ještě přehánim. Tohle by se dalo klidně zrealizovat nějakym ctf tématem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 @Shifter960: Muzes se zeptat, neni v tom jen C&P, jestli si to myslis, zkus si to taky, porovname ;) @zinglbee: Nerikam, ze je to tezky... jen ze to tu nikde nebylo a tak sem si rekl, proc ne? ;) BTW to tema muzes zrealizovat, rad si ho stahnu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 wtf, tet je nejaka kravina pres kterou tyhle ikony pustis v browseru tak si ji tam dej at mas radost :dozey:. PSP je dobry tak jak je, jeste by to chtelo vychytat nejaky kravynky ale de to. A jak psal Michaleeq, tak by to bylo drazsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 mě se to líbí a lidi nekritizujte ... dal to sem aby se pochlubil ze si s tim pohral a vy na to jen nadavate ... se pochlubte a jestli budete lepsi tak vase komenty stoji za uznani .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 2sasán: Diky za pochopeni ;) Taky nechapu, co vsichni maji. Nahore sem jasne uvedl, ze pokud se libi, zanechte comment -> pokud se mi nelibi, zavru okno prohlizece ;) Tim padem je to offtopic a ja nemam OT rad :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 je to pekne ale asi nerealne :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Vole hezky mno.. ale tomudle se neda řikat grafika jen si tam hodil dovnitř menu od iPhonu a estli nevíš tak když máš v PsP XMB plugin tak si tohle mužeš stáhnout jako schéma takže muj Coment je že tohle je topic Na H******* EDIT: to spodni menu je poznat že si použival dublikační razítko nebo si to proste nekolik obdelniku nakopiroval vedle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Vole hezky mno.. ale tomudle se neda řikat grafika jen si tam hodil dovnitř menu od iPhonu a estli nevíš tak když máš v PsP XMB plugin tak si tohle mužeš stáhnout jako schéma takže muj Coment je že tohle je topic Na H*******EDIT: to spodni menu je poznat že si použival dublikační razítko nebo si to proste nekolik obdelniku nakopiroval vedle sebe ScArc!ty kdybys nekoukal na anime reknu ze si vymatlana buzna :D (ae jelikoz na nej cumis mas u me respect :D ) on totis rikal ze pokud se líbí tak zanechte koment a tobě se to očividně nezamlouvá tak to nekomentuj :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Graficky to je náhodou dobře zpracovaný ;) a mě se to líbí :D ale co vidím, tak je jenom hw PSP a sw Apple...hw teda až na ten bluetooth... ale tohle by se mě líbilo, vždyť PSP nemá ani ten budík, nebo kalendář o kalkulačce nemluvě. Já jsem spokojenej s PSP tak, jak je, ale kdybych měl tohle doma, byl bych spokojenější :D nice work (teda jestli jsi na tom udělal víc než říkají ti nade mnou ;) ) btw: komentáře nemusejí být jenom pozitivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Tak sem nekdo hodte to tema... docela se mi to libi... jestli to nekdo najde tak mi to kdyztak poslete do PM a jinak... fuckp: hezky... me se to libi hezkej napad... a dobry zpracovani... GW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 myslim že nový psp bude mít dotykovej display, sony se určitě nechá inspirovat konkurencí a přidělá další vychytávky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.