k4relB Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Rozumite tomu nekdo, nebo jeste lepe mate nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Mám popcorn a jsem spokojen. Umí stahovat torrenty přehrávat vše co potřebuju takže já s ním nemám žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuklos Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Test na avmania.cz: http://avmania.zive.cz/Titulni-strana/Velky-srovnavaci-test-HDD-prehravacu/sc-21-sr-1-a-1652/default.aspx Jsou tam oba, třeba pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 ten test je prevzatej ze 3 mesice staryho Computeru, tzn firmwary jsou uz jiny, to poradi je ted nicnerikajici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.