bluss Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 vybral jsem si tohle pouzdro pro své psp: TRUST PSP Powered Audio Case GM-5400 - s reproduk. http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=43368 a chtěl bych vědět, jestli je to dobrý výběr?? jestli je toto pouzdro kvalitní a nebudu ho muset ihned reklamovat??? popřípadě, jestli mi můžete doporučit nějaké jiné kvalitní pouzdro pro psp. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Nejlepší pouzdro je asi Logitech Playgear pocket. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 vybral jsi dobře!!!když pominu baterku navíc a solidní repraky,tak mi psp v pouzdře už 3 spadlo na zem (kachličky) a je v poho - takže taky ochrana!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Bacha na to že je to velký jak kráva, do kapsy to neni, ono to neni skoro ani do bundy. Je to tak dvakrát velký než PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shifty7 Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Me teda naprosto staci zakladni latkove pouzdro a tyhlety "nadstavby" sou pro me az moc velky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Já mám tohohle predátora a mužu říct,že baterka s reprákama jsou super,ale jeho velikost to je hrozný.Nedá se nosit v kapse leda tak v batohu.Proto jsem si koupil Playgear Pockat od Logitechu sice nemá baterku ani repráky,ale da se nosit po kapsách je lehčí a na výšku poloviční proti predátoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bluss Odesláno Březen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 díky za odpovědi, už jsem si ho obědnal, myslím toho predátora. - velikost mi vůbec nevadí - po kapsách nosím mobil a cigára, takže na psp už tam není místo. - ať je pouzdro jakkoliv velké, stejně ho budu muset nosit v batohu :-) takže díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bluss
vybral jsem si tohle pouzdro pro své psp:
TRUST PSP Powered Audio Case GM-5400 - s reproduk.
a chtěl bych vědět, jestli je to dobrý výběr?? jestli je toto pouzdro kvalitní a nebudu ho muset ihned reklamovat???
popřípadě, jestli mi můžete doporučit nějaké jiné kvalitní pouzdro pro psp.
díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts