sk8ers Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Čau chci se zeptat když mám doma headset k xboxu tak mne bude fungovat jako mikrofon u lips???diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Ne musis mit original Microfon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Ne musis mit original Microfon A nevíte prosim vás kde se dá koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 dostanes ho k baleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 dostanes dva ke hre, za 800.pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8ers
Čau chci se zeptat když mám doma headset k xboxu tak mne bude fungovat jako mikrofon u lips???diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.