Honza222 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Půjčí mi prosím někdo účet na Rapidshare (chci stáhnout soubor o velikosti 206Mb a jako free user nemohu protože mě to pořád píše your IP is already downloading a file) :cry: za 500kr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Kup si http://rapidzasms.cz - koupíš si tam kredit jako na czshare a stahuješ bez čekání plnou rychlostí;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 dík už jsem objednal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 No hele, sem se mi to hodí. Je na CF ještě někdo kdo za kredity půjčuje RS PA? Hledal jsem, ale to co mi vyskočilo byly seznamy filmů... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 No hele, sem se mi to hodí. Je na CF ještě někdo kdo za kredity půjčuje RS Premium? Hledal jsem, ale to co mi vyskočilo byly seznamy filmů... Díky Asi si nečetl můj první post. Kup si na http://rapidzasms.cz , kup si kredity jako na czshare a stahuj bez čekání plnou rychlostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Já tím myslel za kredity tohohle fóra, jak to nabízeli asi dva, tři lidi před půl rokem. Jestli něco takového ještě někdo stále nenabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Já tím myslel za kredity tohohle fóra, jak to nabízeli asi dva, tři lidi před půl rokem. Jestli něco takového ještě někdo stále nenabízí. Zkus využít tlačítko "Hledat", ale myslim si, že nikdo nenabízí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Již jsem ho použil, proto jsem taky napsal můj první post ( ve kterém jsem napsal, že jsem již hledal). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.