caesar Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2009 ..zdar lidi jak napovida nazev threadu tak chceme s kamosem hrat pres hamachi age of empires2 ale kdyz nekdo z nas vytvori hru tak se tomu druhemu nepodari pripojit..pise to "unable join game"..zkousime to vytvaret pres TCP/IP aji pres LAN ale nejde ani jedno..IP bereme z hamachi..a nejdivnejsi je ze se nam to jednou povedlo spustit po nainstalovani nejakeho patche..ale potom uz vickrat ne..a kdyz sme byli u nas na 2pc a hrali to pres hamachi tak to slo...muze nekdo helf plz?!! Citovat
Em3R Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2009 čau mi jsme to s kámošem hráli přes hamachi (datadisk) stačilo jen když kámoš udělal server a pak jsem dal vyber hry nebo něco takového napsal jsem tam jeho ip (ne hamachi) pak mi tam vyskočil nazev hry 2x poklikal jsem na ní a hrali jsme Citovat
caesar Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 5, 2009 a to nam prave nejde..kdyz to chcu takto pripojit tak to napise unable join game..:( Citovat
David32 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2009 a máte výjímku ve firewall? tohle mi dělalo u cs1.6 Citovat
caesar Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 5, 2009 aji kdyz oba vypnem firewall tak to nejde..proste furt to same:( Opravdu nikdo nevii???:( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.