Black Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Ahojte , jakou hru hrajete v prohlizeci internetu ? Ja znam : - Runescape (MMORPG) - Travian - Divoke kmeny - The West - ... Jake znate vy ? jake jsou nej ? jake sami hrajete ? DISKUTUJME a DOPORUCUJTE je Nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 hraju gladiatus .. už funguje několik let , pro mě takovej přehlednej , chápu ho the west je pro mě chujovina a u nás to hrajou samí retardi skus třeba katsuro, Ogame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Drive jsem hral bitefight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 ja sem driv hral http://www.ogame.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 vzpomel jsem si na Ikariam a Seafight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 ja hraju Travian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 webgame.cz slavehack.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 ja pařím quake live a parada no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 http://theflashgames.blogspot.com/2008/01/never-ending-level-game.html Jak daleko se dostanete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 hral jsem bitefight-byl jsem i 2 na serveru, ale casem nebyl cas ani chut, ale dobra hra, ktera me zabavila na nejakou dobu gladiatus-hral jsem hlavne kvuli kamosum, nebyla to taky spatna, na cas zabavila, ale kradlo to taky cas, a cas jsou penize..:) dale jsem hral i hry jako:monstergame,ogame,knightfight,ikariam,travian, battleknight, pak nejaky ty vesmirny hry (byli to jen chvilkove zalezitosti)...the west jsem nezkousel, takze nemuzu soudit jinak tyhle hry nejsou spatny, ale je to strasnej zrout casu, casto jsem si kvuli tomu privstal(trvalo to asi tak mesic) treba o hodku driv, jen abych nalovil a nesel poradim dolu, a navic pokud se chtel clovek udrzet na dobrych pozicich, tak musel pouzivat premko atd, ktere samozrejme nebylo zadarmo :-( takze byla to pro me prijemna zkusenost, ale jsem rad, ze uz to nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 ja jsem ulitaval na www.thecrims.com to byla panecku pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 ak já hrál taky bitefight, ani mi to nebralo moc času, protože když jsem šel do školy, dal jsem pracování na 8 hodin, když sem přišel dal jsem lovení na 2 hoďky a když jsem šel spát, tak jsem dal zase práci na 8 hodin... dohromady mi to vzalo asi 20 minut(+boje, atd...) Přestalo mě to bavit, jako všechny tyhle blbý hry... jsou to hovadiny, zahrajte si radši nějaký hry v Arcade :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Já hraju travian a ikariam a gladiatus(věčinou to hraju,když se nudím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Já věřim divokejm kmenum a ikariamu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 ja pařím quake live a parada no Jono tohle taky hraju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Doporucuju hru www.nadacearise.cz tomu se rika poradne propracovana hra, ktera neni nijak rosirena a nejde se zdne na priblble odkazy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Travian a sežeň si podpůrný prográmky já je mám a mrtě cajk :) http://www.travian-help.cz/tipy-triky/programy-a-utility/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 divokekmeny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 divokekmeny!!! na jakem svete hrajes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 ja hraju bite fight a gladiatus a oboje uz neci pres rok mozna vic a teda povim vam ze to teda zabira hafo mega moc casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.