Remi Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2009 Zdravim koupil jsem si hry resistance a motorstorm vse prvni verze a n ejde mi ani jedna hrat onlin ostatni hry bez problemu vubec se u obou her nepripojim na server prosim o radu co s tim predem diky Citovat
0 ice-p Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2009 tak tohle mi říkalo už více lidí.Můj názor(nemusí být pravda)je,že s online hrama těchto titulů je konec. Citovat
0 Spilif Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2009 Motorstorm skusím a uvidíme napíšu;-) Citovat
0 kareru Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2009 Hru Resistance mám teď nově pořízenou, předevčírem jsem ji zkoušel a funguje i online. Před spuštěním online módu se z Netu automaticky stáhnulo "něco", trvalo to cca 17 minut, ale pak to běželo online. Fakt nevím v čem je problém. Citovat
0 Spilif Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2009 No tak to by mohl bejt problém v tom že on si aktualizaci nestáhl a proto mu to nefrčí? Ale je to jen má domněnka! Citovat
0 Remi Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2009 No tak to by mohl bejt problém v tom že on si aktualizaci nestáhl a proto mu to nefrčí? Ale je to jen má domněnka! nic se mi na stazeni nenabidne pise to network connection failed. Discccconnecting from network Citovat
0 Luk3z^ Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2009 mas asi blbej net....(není domněnka xD) Citovat
0 Remi Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2009 mas asi blbej net....(není domněnka xD) to asi ne dela to jen u techto dvou her ostatnich deset jede v poho takze net asi ee to by neslo nic Citovat
Otázka
Remi
Zdravim koupil jsem si hry resistance a motorstorm vse prvni verze a n ejde mi ani jedna hrat onlin ostatni hry bez problemu vubec se u obou her nepripojim na server prosim o radu co s tim predem diky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.