407sw Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Zdarec all, potrebuju najit nakou vecicku kerá dokáze odeslat na nejake cislo SMS a bude schopna ukazat z jakeho cisla prisla(to cislo si chci zadat JÁ) riklad : poslu osobe A SMS a ta si bude myslet ze ji to poslala osoba B, jejíž číslo jsem já zadal do kolonky snad je to pochopitelne vysvetleno mmch nejlepsi by to bylo zadarmo bo nakej warez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 SMS brana ( brany ) na vodafone.cz je primo odesilani SMS na vodafone a muzes tam zdat i ty cisla jak rikas u ostatnich operatoru neumis zadat cislo odesilatele ps na vodafone.cz jdou smsky odesilat pouze do site Vodafone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Tak nejlepsi je asi poslatsms.cz de tam na vsechny operatory,zadarmo a kdyz se regnes mas tam i adresar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 gosms.cz a nebo kubik-to je program... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 icq........... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Dalsi pako co se chce vydavat za nekoho jinyho ? to me na tech branach nejvic stve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 http://sms.1188.cz/ zdarma a rychle...co vic si muze clovek prat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.