xxterorxx Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Asi to tu nebylo ale uvidime takže koupil jsem si xbox360 na vanoc v malo obchodu byl to obchod znameho a ted mi říka že obchod bude rušit a mně trklo kde budu moct reklamovat xko :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 reklamovat budeš moci stále budto přes dodavatele té společtnosti nebo přímo přes microsoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Přesně tak xbox se reklamuje u Microsoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxterorxx
Asi to tu nebylo ale uvidime takže koupil jsem si xbox360 na vanoc v malo obchodu byl to obchod znameho a ted mi říka že obchod bude rušit a mně trklo kde budu moct reklamovat xko :blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.