Need4s Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Jenom se chci zeptat jestli se dají na hellshare vyhledávat soubory ulozeny na hellshare a taky jak zjistim kolikrat se muj uploadovanej soubor stahnul?????? Budu moc vdecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Vyhledávat nemůžeš, to druhý si nejsem jistej, tušim že ne, každopádně při uploadu bys musel vyplnit kolonku ID dealera, ale asi ne ;) EDIT: btw vykašli se na hellshare, je to pomalá s*ačka a drahá jak sviň, pořiď si czshare - můžeš klidně tady za kredity na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 nemužeš jak vyhledávat,ani se nemužeš dívat na to olikrat to lidi stahli jediné co mužeš tak leda dívat jse jak ti kredit roste :) podle mně největší hrudky vojta69: HS možná je drahý ale má lepší up-rate, málokdo platí za kredity sms.. e2: a jaksto myslel s tou pomalosti ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 No mě se zdá dost pomalý :D ale jak kdy, mám už málo kreditu a stahuju jenom z czshare :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.