Black Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2009 Ještě potřebuju sehnat nějakej dobrej Kolimator takovej do 1600,-a aby byl takovej jako ja nwm jak to řict proste aby to nebyl nejakej Shit:cheesygrin: a aby mel priblizeni neco malo pod optiku skus ebaybanned.com nebo uncompany.com <<< sice ze zahranici ale vcelku super ceny a na ebaybanned.com jsou i u nekterych zdarma postovne ! Citovat
M0tion Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2009 skus ebaybanned.com nebo uncompany.com <<< sice ze zahranici ale vcelku super ceny a na ebaybanned.com jsou i u nekterych zdarma postovne ! Mno nechce se me to posilat ze zahranicí pak záruka na hovno pste v pici uvazuju nad touhle http://www.morriscz.cz/index.php?headerMenu=detaildily&produkt=0200 Citovat
Dygor Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2009 Mi přišla optika...k tomu AUG ....nečekal sem že bude tak velká!! ale jinak je mrtě dobrá!! mám ji z www.airsoftmorava.cz a když nefouká vítr....tak je to přesný jak buřt!!:bash: Citovat
JanisXP Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 No nechci ti do toho kecat ale to už je lepší china než CA Sportline a řekl bych že 170 pružinu ti neudrží jen s tím upgrdem co si psal výše. CA Sportline je shit. Citovat
Dygor Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 No nechci ti do toho kecat ale to už je lepší china než CA Sportline a řekl bych že 170 pružinu ti neudrží jen s tím upgrdem co si psal výše. CA Sportline je shit. A co že ty máš za firmu?? Citovat
SSuk Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 nehraje tady nekdo AS z prahy???? schanim 2 lidi na hru 2on2..... kdybyste o nekom vedeli nebo meli zajem, tak piste... budu jen rad :D Citovat
Dygor Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 nehraje tady nekdo AS z prahy???? schanim 2 lidi na hru 2on2..... kdybyste o nekom vedeli nebo meli zajem, tak piste... budu jen rad :D proč jenom 2v2 ?? ve více lidích to je lepší ne?? Citovat
Black Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 proč jenom 2v2 ?? ve více lidích to je lepší ne?? chce hrat 2vs2 , reknu ti , je to celkem mazec , zvlast v lese kdyz jdou oba tymy proti sobe :-) => MA TO SVOJE KOUZLO :-) Jinak vidim ze se nam to tu celkem rozjelo Citovat
SSuk Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 proč jenom 2v2 ?? ve více lidích to je lepší ne?? tak ve vice lidech by to bylo lepsi..... jenze to by se nekdo musel ozvat ze :) chce hrat 2vs2 , reknu ti , je to celkem mazec , zvlast v lese kdyz jdou oba tymy proti sobe :-) => MA TO SVOJE KOUZLO :-)Jinak vidim ze se nam to tu celkem rozjelo jo, uz jen 1on1 je peklo. ty nervy kdo koho uvidi driv a kdo driv vystreli...... dost velky nervy. Takze nikdo neni????? Haloooo....... porad shnanime s kamosem alspon 2 dalsi... Citovat
En3mY Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 tak ve vice lidech by to bylo lepsi..... jenze to by se nekdo musel ozvat ze :)jo, uz jen 1on1 je peklo. ty nervy kdo koho uvidi driv a kdo driv vystreli...... dost velky nervy. Takze nikdo neni????? Haloooo....... porad shnanime s kamosem alspon 2 dalsi... proc nejdete na vapenku,tam prej hraje hafec lidi o vikendu :-) jinak ja bych bejval dal,ale nemam boty,jeste mi neprisla vesta a helma a nemam jeste druhyho kamose :D a hrat v powerkach se mi nechce :lol: Citovat
Dygor Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 chce hrat 2vs2 , reknu ti , je to celkem mazec , zvlast v lese kdyz jdou oba tymy proti sobe :-) => MA TO SVOJE KOUZLO :-)Jinak vidim ze se nam to tu celkem rozjelo Hele a jak jinak by mohli hrát než proti sobě???:cheesygrin: spolu by si asi moc nezahráli!! Citovat
vojta69 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 No já taky tak nějak hraju AS v Praze, teď o víkendu jsem nebyl jenom vůli En3mYmu (:angry: :D), budu chodit normal na Vápenku ;) Citovat
Defis Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 hh já prozatím nemám Love a tak se musím spokojit s mini uzinkou od větnamců. Njn když holt nejsou prachy.... Citovat
En3mY Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 hh já prozatím nemám Love a tak se musím spokojit s mini uzinkou od větnamců. Njn když holt nejsou prachy.... dyt sak to je jedno...jak rikal kamos - kdyz ses skill tak nekoho sejmes i s manualkou ;) Citovat
SSuk Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2009 tak co, nasel by se nekdo kdo by tak 1x tydne sel zahrat do hornich pocernic v Praze??? Citovat
Cr4sH009 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2009 Jo sejmeš s manuálkou,ale s uzinou z tržnice...nwm no :D myslim že by to chtělo manuál tak za 1000kč a pak si je už celkem dáváš když seš dobrej :) aspoň se naučíš hrát takticky a nebudeš jenom kropička :) protože mrtě lidí si koupí elektriku a jenom valí automat,vystřílí 5000 kulí a nic netrefí...s manuálem to chce hold umět hrát :) Jinak my máme tým jenom manuáli,a sme ssuk bohužel z pardubickýho kraje...blízko ústí nad orlicí :) Citovat
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2009 Já mam elektriku mp5, snipu manunal, broknu manual, dvě pifpafky manual, plynovou pistoly... Citovat
SSuk Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2009 Jo sejmeš s manuálkou,ale s uzinou z tržnice...nwm no :D myslim že by to chtělo manuál tak za 1000kč a pak si je už celkem dáváš když seš dobrej :) aspoň se naučíš hrát takticky a nebudeš jenom kropička :) protože mrtě lidí si koupí elektriku a jenom valí automat,vystřílí 5000 kulí a nic netrefí...s manuálem to chce hold umět hrát :)Jinak my máme tým jenom manuáli,a sme ssuk bohužel z pardubickýho kraje...blízko ústí nad orlicí :) No tak ja jsem z Letohradu, ale tam ted uz moc casu netravim. Ted uz jen Praha :love: Citovat
Budlog Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2009 Ja mam momentálne G36K od JG a som nad mieru spokojný . Citovat
matof Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2009 Já jsem velitelem AS týmu o počtu 8 členů. Hrajeme to asi 5 let a máme zaměření na AČR - výstroj a výzbroj ruského původu (AK - 47, 74, AKM, RPK, Dragunov atd..) Máme buginu s RPK i UAZe. Já mám AK - 47 se 130 pružinou, vzduchárna NBU (airsoftpro), Hlaveň Systema 6,04 mm, novej hop, motor, kola, píst s celokovovým ozubením, mosfet (kvůli 12V akumulátoru) 4x Zásobník AK na 600BB Vyrábím i mosfety tak kdyby měl měl někdo zájem tak napište :-) Namontuju je kompletně se vším všudy (pojistka, kabeláž o větším průměru vodiče) atd.. A jak každý řeší co si má koupit jestli čínu nebo CA popř. GaP, Marui atd.. Je to jedno hlavně aby čína měla kovové tělo a mecháš se pak doladí. Nidky bych si nekoupil CA nebo marui (strašně peněz za málo muziky) Už mi prošlo rukama dost zbraní a asi fakt nejlépe na to jsou v poměru cena/výkon CYMA. Kvalitně provedený a úsťovka se pohybuje okolo 125 - 130 m/s. No nic hlavně, že to střílí! Zdar softu! Citovat
M0tion Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 12, 2009 hlavně aby čína měla kovové tělo a mecháš se pak doladí. Rofl tak to mě teda nedochazí právě že mechabox je na zbrani nejduležitější když budeš mít slitinu ABS a Polymon tak to je sice furt plast ale Výdrž to má v podstate stejnou jako Hliník. Furt mi příde inteligentnější běhat s 3 Kg - ABS s tim že to co tam váží je Mechabox kovovej něž abych chodil hrát 5 Kg - Hliník a upe "šit" poloplastovej mechabox To sorry ale když kupuju zbran vždy se dívám na mechabox a jeho vlastnosti :cheesygrin::bash::bash::bash: Ne na to z čeho je vyrobený Tělo EDIT: Chci vydět jak seženeš Čínu s kovovym tělem třeba G36C, AUG nebo M4A1 :D Citovat
JanisXP Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2009 Rofl tak to mě teda nedochazí právě že mechabox je na zbrani nejduležitější když budeš mít slitinu ABS a Polymon tak to je sice furt plast ale Výdrž to má v podstate stejnou jako Hliník. Furt mi příde inteligentnější běhat s 3 Kg - ABS s tim že to co tam váží je Mechabox kovovej něž abych chodil hrát 5 Kg - Hliník a upe "šit" poloplastovej mechabox To sorry ale když kupuju zbran vždy se dívám na mechabox a jeho vlastnosti :cheesygrin::bash::bash::bash: Ne na to z čeho je vyrobený Tělo EDIT: Chci vydět jak seženeš Čínu s kovovym tělem třeba G36C, AUG nebo M4A1 :D Popravdě všechny chiny který maj kovové tělo maj zároveň i kovovej machabox a dotyčný to myslel nejspíš tak že stejně většina lidí která si koupí chinu tak vyměňuje střeva. No G36 a AUGa neseženeš s kovovým tělem už z toho důvodu že i ostrý verze těchto zbraní maj plast tělo.(teda pokud se nepletu) Citovat
Budlog Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2009 EDIT: Chci vydět jak seženeš Čínu s kovovym tělem třeba G36C, AUG nebo M4A1 :D M4A1 s kovovým telom sa dá v pohode zohnať napr od D-BoYS Citovat
M0tion Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 13, 2009 M4A1 s kovovým telom sa dá v pohode zohnať napr od D-BoYS D-BoYS má kovovej vnitřek ale! Citovat
JanisXP Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2009 D-BoYS má kovovej vnitřek ale! Ale má i kovový tělo ;-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.