Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 257
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Dygor napsal:
proč jenom 2v2 ?? ve více lidích to je lepší ne??

tak ve vice lidech by to bylo lepsi..... jenze to by se nekdo musel ozvat ze :)

Black napsal:
chce hrat 2vs2 , reknu ti , je to celkem mazec , zvlast v lese kdyz jdou oba tymy proti sobe :-) => MA TO SVOJE KOUZLO :-)

Jinak vidim ze se nam to tu celkem rozjelo

jo, uz jen 1on1 je peklo. ty nervy kdo koho uvidi driv a kdo driv vystreli...... dost velky nervy.

Takze nikdo neni????? Haloooo....... porad shnanime s kamosem alspon 2 dalsi...

Odesláno
  SSuk napsal:
tak ve vice lidech by to bylo lepsi..... jenze to by se nekdo musel ozvat ze :)

jo, uz jen 1on1 je peklo. ty nervy kdo koho uvidi driv a kdo driv vystreli...... dost velky nervy.

Takze nikdo neni????? Haloooo....... porad shnanime s kamosem alspon 2 dalsi...

proc nejdete na vapenku,tam prej hraje hafec lidi o vikendu :-) jinak ja bych bejval dal,ale nemam boty,jeste mi neprisla vesta a helma a nemam jeste druhyho kamose :D a hrat v powerkach se mi nechce :lol:

Odesláno

Jo sejmeš s manuálkou,ale s uzinou z tržnice...nwm no :D myslim že by to chtělo manuál tak za 1000kč a pak si je už celkem dáváš když seš dobrej :) aspoň se naučíš hrát takticky a nebudeš jenom kropička :) protože mrtě lidí si koupí elektriku a jenom valí automat,vystřílí 5000 kulí a nic netrefí...s manuálem to chce hold umět hrát :)

Jinak my máme tým jenom manuáli,a sme ssuk bohužel z pardubickýho kraje...blízko ústí nad orlicí :)

Odesláno
  Cr4sH009 napsal:
Jo sejmeš s manuálkou,ale s uzinou z tržnice...nwm no :D myslim že by to chtělo manuál tak za 1000kč a pak si je už celkem dáváš když seš dobrej :) aspoň se naučíš hrát takticky a nebudeš jenom kropička :) protože mrtě lidí si koupí elektriku a jenom valí automat,vystřílí 5000 kulí a nic netrefí...s manuálem to chce hold umět hrát :)

Jinak my máme tým jenom manuáli,a sme ssuk bohužel z pardubickýho kraje...blízko ústí nad orlicí :)

No tak ja jsem z Letohradu, ale tam ted uz moc casu netravim. Ted uz jen Praha :love:

Odesláno

Já jsem velitelem AS týmu o počtu 8 členů. Hrajeme to asi 5 let a máme zaměření na AČR - výstroj a výzbroj ruského původu (AK - 47, 74, AKM, RPK, Dragunov atd..)

Máme buginu s RPK i UAZe.

Já mám AK - 47 se 130 pružinou, vzduchárna NBU (airsoftpro), Hlaveň Systema 6,04 mm, novej hop, motor, kola, píst s celokovovým ozubením, mosfet (kvůli 12V akumulátoru)

4x Zásobník AK na 600BB

Vyrábím i mosfety tak kdyby měl měl někdo zájem tak napište :-)

Namontuju je kompletně se vším všudy (pojistka, kabeláž o větším průměru vodiče) atd..

A jak každý řeší co si má koupit jestli čínu nebo CA popř. GaP, Marui atd.. Je to jedno hlavně aby čína měla kovové tělo a mecháš se pak doladí. Nidky bych si nekoupil CA nebo marui (strašně peněz za málo muziky)

Už mi prošlo rukama dost zbraní a asi fakt nejlépe na to jsou v poměru cena/výkon CYMA. Kvalitně provedený a úsťovka se pohybuje okolo 125 - 130 m/s.

No nic hlavně, že to střílí! Zdar softu!

Odesláno
  matof napsal:
hlavně aby čína měla kovové tělo a mecháš se pak doladí.

Rofl tak to mě teda nedochazí právě že mechabox je na zbrani nejduležitější když budeš mít slitinu ABS a Polymon tak to je sice furt plast ale Výdrž to má v podstate stejnou jako Hliník. Furt mi příde inteligentnější běhat s

3 Kg - ABS s tim že to co tam váží je Mechabox kovovej

něž abych chodil hrát

5 Kg - Hliník a upe "šit" poloplastovej mechabox

To sorry ale když kupuju zbran vždy se dívám na mechabox a jeho vlastnosti :cheesygrin::bash::bash::bash:

Ne na to z čeho je vyrobený Tělo

EDIT: Chci vydět jak seženeš Čínu s kovovym tělem třeba G36C, AUG nebo M4A1 :D

Odesláno
  ScArc!ty napsal:
Rofl tak to mě teda nedochazí právě že mechabox je na zbrani nejduležitější když budeš mít slitinu ABS a Polymon tak to je sice furt plast ale Výdrž to má v podstate stejnou jako Hliník. Furt mi příde inteligentnější běhat s

3 Kg - ABS s tim že to co tam váží je Mechabox kovovej

něž abych chodil hrát

5 Kg - Hliník a upe "šit" poloplastovej mechabox

To sorry ale když kupuju zbran vždy se dívám na mechabox a jeho vlastnosti :cheesygrin::bash::bash::bash:

Ne na to z čeho je vyrobený Tělo

EDIT: Chci vydět jak seženeš Čínu s kovovym tělem třeba G36C, AUG nebo M4A1 :D

Popravdě všechny chiny který maj kovové tělo maj zároveň i kovovej machabox a dotyčný to myslel nejspíš tak že stejně většina lidí která si koupí chinu tak vyměňuje střeva. No G36 a AUGa neseženeš s kovovým tělem už z toho důvodu že i ostrý verze těchto zbraní maj plast tělo.(teda pokud se nepletu)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu