pigi01 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 zdar ludia prosim vas stiahol som si hru na xbox 360 cez cz share a neviem co stim dalej rozbalil som to a naskocili mi 2 okna a co teras dik za odpoved alebo mi len napiste kde to najdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=29340 tam to najdes, a vypaluj to rychlosti 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi01 Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 ahoj tak vypaloval som podla navodu a napisalo mi ze neplatna adresa pre zapis10:31:08 Retry Failed - Reason: Invalid Address For Write neviete mi poradit vsetko som nastavil stiahol imgburn nastavil cd clone nastavil napalovacku nastavil verbatin dvd 8.5 a som aj tak v pi...dal som aj kontrolu cez ten mulleter asi sa na to vyjebem a este nieco chcel som to dat na usb kluc mam 16 gb a nechce mi to zobrat ten iso subor ze je velky ale bo co a usb je prazni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 ověř si to na druhý pokus, já jsem to zkusil na jinou staženou hru a jede mi to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 ahoj tak vypaloval som podla navodu a napisalo mi ze neplatna adresa pre zapis10:31:08 Retry Failed - Reason: Invalid Address For Writeneviete mi poradit vsetko som nastavil stiahol imgburn nastavil cd clone nastavil napalovacku nastavil verbatin dvd 8.5 a som aj tak v pi...dal som aj kontrolu cez ten mulleter asi sa na to vyjebem a este nieco chcel som to dat na usb kluc mam 16 gb a nechce mi to zobrat ten iso subor ze je velky ale bo co a usb je prazni z flash disku ti to v xku nepujde ,a ta chyba to vypada ze je to neco o vypalovani takze se podivej jestli ti vypaluje mechanika DVD+R DL , a nebo jestli si to vypaloval na DVD+R DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi01 Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 tak ja som to chcel dat na flasku aby som to mohol skusit vypalit na inom pocitaci moja vypalovacka je nastavena na vypalovanie dvd+r dl ale neviem ja myslim ze to bude vypalovackou sice ma len 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 mám vypalku už taky dva roky, a jede jako hodinky, ale pokud chce pravidelně stahovat a pálit, tak je nejlepší koupit novou, doporučuji LG omlouvám se, že jsem nepoužil edit, moje smůla že :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi01 Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 no uvidime ked to pojde napalit kamaratovi tak kupim taku istu napalovacku stahujete hry cez rapit alebo cz share dajte mi niejaku dobru stranku dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Vypada to ze mas asi nejakou spatnou palirnu , zkus to na jinem PC treba :) Na tu flashku ti to nejde proto ,ze to mas naformatovane na Fat32 . Naformatuj ten flash disk na ntfs a uz to tam pujde nakopirovat . Nebo ten soubor rozdel , napr. ve winraru po 4 gb :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi01
zdar ludia prosim vas stiahol som si hru na xbox 360 cez cz share a neviem co stim dalej rozbalil som to a naskocili mi 2 okna a co teras dik za odpoved alebo mi len napiste kde to najdem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.