Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

No, tak mě to takhle řekli, že to mám nahlásit... Rozhodně by měl co nejdřív zavolat... Máma našla v Prác peněženku s 2o.oookč a vrátila, teď tam našla nějakej samsung omnia nebo co a taky vrátila, ale někteří lidu si to nechají prostě pro sebe.. A pokud šlo o občanku a 23kč nebo co, tak bych to moc neřešil, pokud by se nenašla a nechal bych si udělat novou...:)

Odesláno

Mno vis, ono vetsinou ale ani nejde o ty prachy, ale o to "nechat si to udelat". Zablokovat kreditky, sehnat si vsechny ty nove karty - od karty na obedy, pres ruzne slevove, po tramvajenky (dalsi stovky v prdeli), po obcanku.. Srani s tim je nehorazny a cas je drazsi nez cokoliv jineho.. A casu s vyrizovanim toho stravis vice, nez s vydelkem i treba par tisic, co by jsi tam mohl mit :)

Odesláno
Mno vis, ono vetsinou ale ani nejde o ty prachy, ale o to "nechat si to udelat". Zablokovat kreditky, sehnat si vsechny ty nove karty - od karty na obedy, pres ruzne slevove, po tramvajenky (dalsi stovky v prdeli), po obcanku.. Srani s tim je nehorazny a cas je drazsi nez cokoliv jineho.. A casu s vyrizovanim toho stravis vice, nez s vydelkem i treba par tisic, co by jsi tam mohl mit :)

Myslel jsem to tak, že kdyby jí nenašel nebo že by tam nikde nebyla, že nic jiného mu nezbyde...:?

Odesláno

tak vse je OK sel jsem na poboku CSAD a penezeka tam byla netknutá SLÁVA ŘIDIČŮM ČSAD SEMILY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu