miguel75 Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 chci se zeptat jestli někdo z vas kupuje časopis SCORE(o PC hrach) a chci vědět jestli vam jede zvuk na DVD SCORE LIVE ? nechápu to ale mě nejede zvuk čím to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 To by si se měl ptát spíš na stránkách score. Ale jinak je samozřejmě nejlepší level. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 jestli mas vadny dvd tak ti ho skoraci vymeni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Migueli75 měl jsem stejnej problém a chyba je v přehrávači a kodecích. Přes JetAudio mi jde naprosto v pohodě. SCOREčku Zdar - LEVEL=Plevel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Level je nej i kdyz level TV zacina byt pekne trapna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kulo Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 souhlas level je lepsi ale usoudil jsem ze jine nez level mini nema cenu kupovat na dvd je vse co si muzu stahnout tak naco vyhazovat love Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eskymak Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Ja jsem zastancem Score a chyba bude v kodecich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Level je nej i kdyz level TV zacina byt pekne trapnaNo nevim jestli byla někdy dobrá.Myslíte že je to codekama? To bude spíš špatně nastavenym přehrávačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 kupuju ale posutim si to v DvD normal jako u televize ne v PC..a jde mi vse nejspis to bude v kodecich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miguel75 Odesláno Březen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 jona DVD mi to jde a stahl jsem si ten jetaudio a přes ten to jede taky tak díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 Score je bezdpodmínečně lepší ve všech směrech než level, a ti co říkají že Level je lepší asi nikdy neměli v ruce skore za poslední 3-4 roky. i více. JInak problém se Score Live je určitě kvuli kodekum, mě to fičí v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glaedrrr Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 Score je bezdpodmínečně lepší ve všech směrech než level, a ti co říkají že Level je lepší asi nikdy neměli v ruce skore za poslední 3-4 roky. i více. JInak problém se Score Live je určitě kvuli kodekum, mě to fičí v pohodě hmmm tak ja sem mel 2roky predplacenej level a je urcite lepsi nez skore :roll: ted je ale blbost predplacet/kupovat si oba dva casopisy vsechno co tam je najdes/stahnes na netu :roll: ty hry co k tomu tedkon davaj sou naprosto nemozny :evil: kdyz uz si obcas koupim takovejhle casopis tak k tomu musi bejt naka hra ktera je dobra a sem moc linej si ji stahnout coz se stava malokdy a kuli recenzim apod. je to zbytecny kupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 Score je bezdpodmínečně lepší ve všech směrech než level, a ti co říkají že Level je lepší asi nikdy neměli v ruce skore za poslední 3-4 roky. i více. JInak problém se Score Live je určitě kvuli kodekum, mě to fičí v pohodě hmmm tak ja sem mel 2roky predplacenej level a je urcite lepsi nez skore :roll: ted je ale blbost predplacet/kupovat si oba dva casopisy vsechno co tam je najdes/stahnes na netu :roll: ty hry co k tomu tedkon davaj sou naprosto nemozny :evil: kdyz uz si obcas koupim takovejhle casopis tak k tomu musi bejt naka hra ktera je dobra a sem moc linej si ji stahnout coz se stava malokdy a kuli recenzim apod. je to zbytecny kupovat No mě jde o ten časopis, ne o ty hry, a už kupuju Score nějakých 10 let možná více. od čísla 51 a už je to součást mého života :lol: Prostě Score forever. Nikdy se mi nelíbíl Level vzhledově,ani lidma kteří v něm byli,ani jejich naškrobeností a přehnanou namachrovaností.Ale to je jedno. neřešme to. PSP forever :lol: ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 Spravne neresme to. Myslim ze ma kazdy svou modlu a neni hezke pomlouvat ty druhe ja se priklanim i ke score jez jsem kdysi jak zacalo taky kupoval ( mel sem ho doma 50kg ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 1)Mam Score od cisla 70 (nyni 157) 2)Level asi od 105 3)Doupe mam vseci Tod me poradi. Score i Level maji navic vytecne porady. DVD mam od prichodu PSP temer jen na dema a videa. Plny si sezenu novejsi (Dark Messiah, Oblivion, Gothic 3, Company of Heroes) V doupeti je sem tam recenze na PSP hru, v levelu taky, ale jsou podstatne mensi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 Nikdy se mi nelíbíl Level vzhledově,ani lidma kteří v něm byli,ani jejich naškrobeností a přehnanou namachrovaností.Ale to je jedno.neřešme to. PSP forever :lol: ;) Tohle samý bych řek ale o score. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miguel75
chci se zeptat jestli někdo z vas kupuje časopis SCORE(o PC hrach) a chci vědět jestli vam jede zvuk na DVD SCORE LIVE ? nechápu to ale mě nejede zvuk čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts