Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

WinXP ovladače pro notebook MSI

MAD_CATZ

Recommended Posts

Koukal jsem ted ve volne chvili na netu,ale obavam se,ze si jinak nez s vistama neskrtnes.. Musis vyzkouset sam: nahod xp,pripadne vytvor instalacku pres nlite,nainstaluj,a pak zkus rozchodit napr grafiku s ovladaci treba od jineho notasu se stejnou grafikou. Stejne si myslim,ze to bude nanic,a ze aspon 2-3 veci na tom pod xp nerozjedes (tipuju wifi,kdovijestli cipset atd atd)

jo neni nad nalepku na notasu: designed for windows xp..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus stahnout http://driverpacks.net/DriverPacks/

pozor prý to výjde na DVD, pak se pokus dodat instalaci ovladače z tohoto balíku.

By mě zajímalo jak ve volném čase hledají ostatní, mě to zabralo cca 45 minut:

Re: Windows XP | od: jsvob

odpovědět

16.2.20098:55:50

Jde to. Ovladače pro XP však třeba hledat jinde. MSI GX 630 má stejnou základní desku a ovladače pro XP jsou na webu MSI. Z odtud se vytáhne ovladač pro SATA a pomocí NLite se zapracuje do instalačky XP. ovladače gr.karty jsou u NVidie. Ostatní hardware je stejný s MSI VR 630. Jo ovladače pro zvukovou kartu jsou pro XP i Vistu stejné.

Zdroj: web czech computer

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu