Senpu Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Koupil sem si switch značky TP-Link TL-SF1005D Při zapojení do Xboxu a PC ze switche mi na PC píše "koliduje IP s jiným systémem v síti" mám 2 IP adresy rychlost 3 mb/s Potřebuji rychlou odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 musis v xoxu nebo na pc nastavit posledni cislo ip adresy jine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Duben 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Toto jsem udelal neco jineho?...... Rychle prosim o odpovedi jinak to jdu vratit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 hehe, ozvi se mi na ICQ..... rad poradim. proste mas dve zarizeni na siti ktery maji stejnou IP adresu a se switchem to nema ani za mak spolecny.... ICQ = 177496090 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 zrejme musis koupit router ptz tvuj poskytovatel ti neprideli 2 ip adresy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Vyrešeno....pls LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Senpu
Koupil sem si switch značky TP-Link TL-SF1005D
Při zapojení do Xboxu a PC ze switche mi na PC píše "koliduje IP s jiným systémem v síti" mám 2 IP adresy rychlost 3 mb/s
Potřebuji rychlou odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts