benassyGT Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Před nedávnem jsme vám přinesli informaci, že se na konzolu Wii od Nintenda plánuje Silent Hill: Shattered Memories, což je remake úplně první hry. Dnes vyšla tisková zpráva, která sice potvrzuje Wii verzi, ale rovněž potvrzuje verze pro Playstation 2 a PSP, z kterých bude právě ta Wii verze vycházet. V Silent Hill: Shattered Memories se ocitáme v kůži Harry Masona, který hledá svoji zmizelou dceru Cheryl. Rozdíly mezi verzemi budou po grafické stránce minimální, ale po stránce ovládání už o to více znatelné. Playstation verze se budou držet osvědčeného ovládání, zatímco Wii verze přinese úplně nové prvky, jako třeba svícení baterkou pomocí remote ovladače. Na Silent Hill: Shattered Memories pracuje studio Climax (Silent Hill: Origins). Samotná hra vyjde letos na podzim. ZDROJ: konzolista.CZ je to good web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gossioii1 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Neslyšeli jste někdo o předělávce Silent Hill 1 pro XBox 360, PC a PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Před nedávnem jsme vám přinesli informaci, že se na konzolu Wii od Nintenda plánuje Silent Hill: Shattered Memories, což je remake úplně první hry. Dnes vyšla tisková zpráva, která sice potvrzuje Wii verzi, ale rovněž potvrzuje verze pro Playstation 2 a PSP, z kterých bude právě ta Wii verze vycházet. V Silent Hill: Shattered Memories se ocitáme v kůži Harry Masona, který hledá svoji zmizelou dceru Cheryl. Rozdíly mezi verzemi budou po grafické stránce minimální, ale po stránce ovládání už o to více znatelné. Playstation verze se budou držet osvědčeného ovládání, zatímco Wii verze přinese úplně nové prvky, jako třeba svícení baterkou pomocí remote ovladače. Na Silent Hill: Shattered Memories pracuje studio Climax (Silent Hill: Origins). Samotná hra vyjde letos na podzim. Zajimavé, ale jen jsem se chtěl zeptat, ta novinka je převzatá z nějakého herního webu ? Pokud ano, tak je slušností připsat zdroj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Mám pocit že tahle zpráva byla na IGN a na hrej. Jinak sem dost zvědavej na novej Silent Hill. Ty origins mi přišly docela dobrý, ale když sem po hodině hry nezjistil jak si to savovat a vypnul sem to, tak bych to musel hrát celý znova a to se mi nechce, tak snad někdy příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Zajimavé, ale jen jsem se chtěl zeptat, ta novinka je převzatá z nějakého herního webu ? Pokud ano, tak je slušností připsat zdroj :) napsán zdroj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 tady je gameplay video zp psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 dalši sillent hill na psp :D se mame doufam naco těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWIGGY RAMIREZ Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 mě tyhle hry hrozně bavěj jenže sou na mě moc težký rači mam resident evil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 už se nemuzu dockat poslední silent byl super už dlouho mi chybi nějaká hororová adventura na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWIGGY RAMIREZ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 nejsou ještě jiný horory na psp? já hrál akorát ten silent hill a manhunt jinak mě nic nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Pokud jste se těšili, že letošní podzim prožijete s hororovou hrou Silent Hill: Shattered Memories, tak nebudete mít radost z následující informace. Konami se totiž nepochopitelně rozhodlo, že hru v Evropě posune až na únor příštího roku. Samozřejmě se Konami hájí tím, že letošní podzim je přeplněn velkými hrami jako CoD: Modern Warfare 2 nebo Assassin´s Creed 2, takže by Silent Hill: Shattered Memories neměl žádnou šanci vydělat nějaké ty penízky. Silent Hill: Shattered Memories vyjde pro Nintendo Wii, PSP a Playstation 2, tedy na platformy, na které největší zmíněné hity nevyjdou. Konzole:PSP,PS2,WII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 to vypada hodne pekne sorigins byly skvely to jsem zvedavej na tohleto nice! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 To byly ... Silent Hilly patří mezi nejlepší hry na psp :) A v té kategorii teda moc konkurentů není jak je to třeba u stříleček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Jajík velká škoda...tyto hry me na PSP snad nejvíc baví a ono to prostě nebude? :D až za takovou dobu ehm...škoda no nezbývá nic jiného než dát znovu SH 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Je to škoda,že to posunuli,ale aspoň se budu těšit čím dál tím více :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 doufam ze to bude lepsi hratelnosti jako predchozi dil na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak vypada to dobře, uvidíme jak to bude vypadat přímo na PSP. Silent hill si rád zahraju :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 tak co, ako sa vam to lubi? mne sa to teda velmi paci, ovladanie super aj grafika dobra akurat skoda toho poklesu fps niekedy. a to spracovanie napr mobilu je pecka :) //tak uz som to presiel, je to trosku kratke ale vyborna adventurka niekedy aj strasidelna.. skoda ze takychto hier nie je viac :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Hrál sem to ve škole tak ze 2hodinky a vypada mega hrubě.Grafika je ůžasná až na nějaké až moc hranaté stíny ,ale nekde ubrat museli.Zatim se to tváři mega propracovaně v cutscenach se můžete rozhlížet a věčně z nečím analogem hýbete (klika od auta,zip u halenek,skřínky) a podobné věci.Uvidíme co z toho vyleze pozděj zatim je to ale šlakot:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Hra je to suprová. Nešlo by to nějak přeložit do češtiny? Asi ne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 je to dobrá facha akorád už víte že mimo ty noční můry žádný zlo nečíhá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 je to dobrá facha akorád už víte že mimo ty noční můry žádný zlo nečíhá :) jo to je trochu skoda ze hra nie je viac strasidelna no kazdopadne je to supr hra, planujem este prejst na ps2 :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Kdo pomůže jsem v zamrzlé místnosti a jediné co se dá dělat je hrát na dětské piáno kde jsou 4 barevné klávesy.. Jak dál pls?? Nevím v jakém pořadí je zmáčknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.