Mam problem s tim ze kdyz pres WMC se pripojuju k Xboxu tak mi to vsechno nacte v pohode WMC najde Xko a pri konfiguraci all co ma pak v Xku nabehne az ke konci kdyz je pripojovani Xka k WMC tak to vyhodi chybu
Connection Terminated
The Xbox 360 has unexpectedly disconnected from the Media Center PC. The
error can be caused by network congestion, a network disconnect or because
the PC has been turned off. Would you like to reconnect?
delal sem to podle navadu ktery je skoro vsude chybu sem hledal i pres google a nic skousel sem i pres konzolu vymazat certifikat WMC taky sem skusil vypnout FW (Norton i Windowsackou) a stejne nic.
Pripojeni sem skousel primi k PC i prez router
Ptal sem se u Microsoftu cim to je a rekli mi at odinstaluju Norton ale problem je furt stejny
Pres WMP sdileni funguje
Kdyz dam v Xboxu Network Settings a Test WMC tak to ukaze vsechno v poradku
Otázka
Atheon
Mam problem s tim ze kdyz pres WMC se pripojuju k Xboxu tak mi to vsechno nacte v pohode WMC najde Xko a pri konfiguraci all co ma pak v Xku nabehne az ke konci kdyz je pripojovani Xka k WMC tak to vyhodi chybu
Connection Terminated
The Xbox 360 has unexpectedly disconnected from the Media Center PC. The
error can be caused by network congestion, a network disconnect or because
the PC has been turned off. Would you like to reconnect?
delal sem to podle navadu ktery je skoro vsude chybu sem hledal i pres google a nic skousel sem i pres konzolu vymazat certifikat WMC taky sem skusil vypnout FW (Norton i Windowsackou) a stejne nic.
Pripojeni sem skousel primi k PC i prez router
Ptal sem se u Microsoftu cim to je a rekli mi at odinstaluju Norton ale problem je furt stejny
Pres WMP sdileni funguje
Kdyz dam v Xboxu Network Settings a Test WMC tak to ukaze vsechno v poradku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.