Cr4sH009 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Tak už se nám blížej velikonoce :bash: Chtěl bych se zeptat s čím chodíte? Pomlázka ,vařečka nebo něco jinýho ? A nějakou tu "koledu" jakou říkáte?? To by mě celkem zajímalo:cheesygrin: Pár jich znám ale asi nic moc... Já jsem malí koledníček koledovat neumim nalejte mě štamprličku a dál už to neumim . ale nej je tahle Hody hody dejte vejce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 nechodil jsem nikdy s ničím nikam, prostě to neslavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 ja sem chodil driv....tak pred 10ti lety treba...ale uz me to trapny zebrani nebavi....tak se radci vlaim doma.... :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 jak rika bizzi vubec to neresim jenom duvod nejit do skoli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 To já chodim ale spíš jenom u známejch kde to mam jako povinnost a pak u spolužaček...mě fascinujou lidi který choděj od domu k domu od ráno až do oběda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 ...mě fascinujou lidi který choděj od domu k domu od ráno až do oběda... :) ...a ještě se u toho stihnou vožrat jako krávy a zeblejt půl města...dementní svátek, teda aspoň na dnešní dobu :roll: jinak jsem někde zaslechl: Hodky, hodky doprovodky dejte aspoň litr vodky dejte litr nebo dva ... dokončení mi nějak vypadlo, ale třeba to někdo použije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Hodky, hodky doprovodky dejte aspoň litr vodky nedáte li litr vodky pobliju Vám všechny schodky jinak chodím, už je to taková naše tradice (s kámošema), jsem z města, ale chodím na vesnici kde se každej s každým zná takže v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 ja bydlim na vesnici takze jak tu nekdo psal stihnu obejit kazdej barak a jeste se ozrat a poblit pul vesnice...jinak chodim s zilou vlastni vyroba zadnej nekvalitni vyrobek od .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 nejdu do práce, oslavím to buď hrama pokud budu home nebo sexem pokud budu u mladé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 obejdu rodinu každy mi da po 300 a mam vykoledovane :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Vůbec to neslavim, ženský se nemlátěj :D a vejce moc nemusim, po 10 je mi už blbě :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Ja sem na velikonoce v praci a vubec mi to nevadi . Je to stupidni svatek , duvod pro dobytky se ozrat...:D Jako malej sem chodil s pomlazkou , ale ted uz fakt ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 ja chodim jenom tam kde je to potreba vymlatit jinak nikam ale kdyz uz tak to vybiju ale jenom ty co si to zaslouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.