Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

mapy na COD4

Otázka

Odesláno

Zdravim parany,:psp:mam takovej problem,vcera sem zkousel objednavat na PS Store novy mapy na COD 4 MW.ale asi 10x to po mne chtelo prekontrolovat udaje,nejaky 4 mistny cislo karty,je to v takovym cervenym kolecku,mam kreditku od GE Money ale newim jaky 4 mistny cislo kreditky jde..poradi nekdo kdo je zbehlej?je to moje premiera na PS Store.:roll::)

Kdyztak odpoved pls na e-mail Chempsee@centrum.cz

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
cus... nevim jak na PS store, ale uz jsem nekolikrat platil na netu kreditkou a pokud mas vse udelane a vyplnene spravne, tak jako posledni se zadava cislo, ktre je na strane u Mag. prouzku a u podpisu... Mely by to byt TRI CISLA!!!! vyzkousej a dej vedet....

zdravim te,tu kreditku od GE Money Store nebere,nema aktivovanou internetovou platbu,takze ostrouham..:bash:..visa tam funguje ale mam uz proslou platnost:roll:,jinak dik za odpoved..ps3 enjoy!:psp:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu